افزایش ۲۰۰ درصدی تولید صیفی و سبزی در چهارمحال و بختیاری

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از افزایش ۲۰۰ درصدی تولید صیفی و سبزی در این استان نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حمید رضا دانش معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: با توسعه گلخانه‌ها و افزایش کشت در محیط باز، تولید سبزی و صیفی استان امسال به شش هزار و ۸۰۰ تن رسید که این میزان نسبت به سال گذشته ۲۰۰ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: محصولات صیفی استان شامل خیار، گوجه و توت فرنگی است که بخش عمده این محصولات به استان‌های همجوار ارسال می‌شود.

دانش، وسعت گلخانه‌های صیفی استان در سال گذشته را ۲۲ هکتار اعلام کرد و گفت: با برنامه ریزی‌های انجام شده این میزان به ۴۰ هکتار افزایش خواهد یافت.

وی یادآور شد: با توجه به تشدید پدیده خشکسالی و کاهش منابع آبی استان طی چند سال گذشته، بهره برداران بخش کشاورزی با تغییر الگوی کشت و راه اندازی گلخانه‌ها به سمت توسعه گل شاخه بریده و تولید سبزی و صیفی سوق داده شده اند.

به گفته دانش، سالانه در چهارمحال و بختیاری بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصولات باغی، زراعی، دامی و شیلاتی تولید می‌شود.

انتهای پیام/ز

تولید سالانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن محصولات کشاورزی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار