مبتلایان به فشارخون بالا در مصرف جوانه گندم احتیاط کنند

مبتلایان به فشارخون بالا در مصرف گوشت قرمز و جوانه گندم احتیاط کنند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،دکتر امید توپچیان متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با تاکید بر این مطلب گفت: افزایش فشارخون یا هایپرتانسیون خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی شامل بیماری‌های عروق کرونر، نارسایی احتقانی قلب، سکته‌های مغزی ایسکمیک و هموراژیک و بیماری‌های عروق محیطی را افزایش می‌دهد.

وی تصریح کرد: سردرد‌های مکرر، اختلال بینایی، تنگی نفس، خونریزی بینی، درد قفسه سینه، سرگیجه، ضعف حافظه و اختلالات گوارشی از علایم و نشانه‌های فشارخون بالا است که باید جدی گرفته شود.

وی نسبت به مصرف زیاد نمک در مبتلایان به فشارخون هشدار داد و تاکید کرد: غذای این بیماران باید با حداقل نمک پخت شود.

وی اضافه کرد: مصرف غذا‌های دودی، بوداده، کنسروی، آماده، سوسیس و کالباس، انواع شوری‌ها و ترشی‌ها باید برای مبتلایان به فشارخون محدود شود.

وی با اشاره به اهمیت مصرف غلات، سبزیجات و میوه‌های تازه در مبتلایان به فشارخون بالا، اظهار داشت: مصرف غلات روزانه حدود ۶ تا ۸ واحد نظیر نان سبوس دار، برنج قهوه ای، نان جوو... به مبتلایان به این بیماری توصیه می‌شود.

توپچیان خاطرنشان کرد: روزانه حدود ۴ تا ۵ واحد میوه و سبزی‌های تازه برای مبتلایان به فشارخون بالا مفید و موثر است.

انتهای پیام/ه

مبتلایان به فشارخون بالا در مصرف جوانه گندم احتیاط کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.