علاقه بسیاری از جوانان به قبولی در کنکور پزشکی و پولدار شدن و از سویی دیگر ظرفیت کم دانشگاه‌ها مشکل اساسی است.


به گزارش خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  عشق به قبولی در پزشکی، پولدار شدن، تضمین شغل و از این دست موضوعات تب پزشک شدن و رقابت در کنکور تجربی را داغ کرده است و برخی به دنبال افزایش ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها در رشته پزشکی هستند تا صف پشت کنکور پزشکی را کمی خلوت کنند.

افزایش_ ظرفیت_تهدید_سلامت، موضوعی که شنبه شب با ۵۷ هزار توئیت به هشتگ داغ تبدیل شد چرا که برخی از طرحی جدید در مجلس خبر می‌دادند، گمانه زنی‌ها درست بود چرا که ۸۶ نماینده طرح دو فوریت «افزایش صد درصدی ظرفیت‌های پزشکی و انتقال به داخل دانشجویان علوم پزشکی در صورت داشتن شرایط» را امضا کردند تا در صحن علنی مطرح شود.

در توضیحات این طرح آمده است که سرانه پزشکی در ایران در مقایسه با کشور‌های منطقه و پیشرفته و ظرفیت پایین پذیرش دانشجوی پزشکی در مقایسه سایر کشور‌های دنیا از جمله دلایل مطرح شده برای این طرح دو فوریتی مطرح شده است.

هر چند به گفته برخی‌ها کلید زننده این طرح دو فوریتی یکی از مسئولان است که فرزند پشت کنکوری در رشته تجربی دارد و برای دومین سال در آزمون شرکت خواهد کرد.

البته پس از راه افتادن جریان مخالفت دانشجویان و دست اندرکاران حوزه سلامت با این طرح دو فوریتی برخی از نمایندگان اعلام کردند که امضا خود را پس خواهند گرفت و برخی نمایندگان از جمله نوبخت رئیس کمیسیون بهداشت که مخالفان این طرح هستند از تلاش برای رد این طرح و برگردانندن نظر امضاکنندگان سخن گفتند و حالا کمپین پس گرفتن امضا راه افتاده است.

تعداد پزشکان بیکار کشور زیاد است

سعید نمکی وزیر بهداشت در گفت وگو با خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، ضمن مخالفت صریح با طرح نمایندگان برای افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی گفت: ما معتقدیم که ظرفیت دانشگاه‌های علوم پزشکی و باری که بر دوش این مراکز درمانی بعد از فارغ‌التحصیلی پزشکان می‌افتد برای نظام سلامت، نظام سیاسی و نظام اجتماعی کشور مشکل آفرین است.

وی ادامه داد: مسئله کمبود پزشک ناشی از توزیع نامناسب فارغ‌التحصیلان رشته پزشکی در سراسر کشور است و در حاضر هم تعداد بسیار زیادی پزشک بیکار در کشور داریم.

نمکی تأکید کرد: ما باید برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تری برای ماندگاری پزشکان مناطق محروم انجام دهیم و برنامه‌های انگیزشی بهتری را در کشور اجرا کنیم.

وزیر بهداشت گفت: در حال حاضر وزارت بهداشت ۳۰ درصد پزشکان را بومی جذب می‌کند و تا ۲ الی ۳ سال آینده این پزشکان فارغ التحصیل خواهند شد و نیاز مناطق محروم برطرف می‌شود.

نمکی با تاکید بر اینکه افزایش ظرفیت پذیرش پزشکی به نفع کشور نیست، گفت: اگر وزارت بهداشت تشخیص بدهد میزان ظرفیت پذیرش نیرو‌های بومی را افزایش خواهد داد.

افیای کنکور به دنبال افزایش ظرفیت پزشکی در بهارستان/ مسئولانی که سودای پزشک شدن فرزندشان را دارند

کمبود متخصص در مناطق محروم دلیل افزایش ظرفیت پزشکی

میر حمایت میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی که یکی از امضا کنندگان طرح دو فوریتی افزایش صد در صدی ظرفیت پذیرش پزشکی استدر گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره علت امضای طرح اظهار کرد: مناطق محروم با کمبود پزشک مواجه هستند و نیاز مردم در این مناطق به پزشک متخصص به میزان کافی نیست به همین دلیل می‌توان با افزایش ظرفیت نیاز مناطق محروم را برطرف کرد.

وی درباره اینکه دانشگاه‌های علوم پزشکی ظرفیت پذیرش این میزان دانشجو را ندارند، گفت: بخش خصوصی آماده است تا در زمینه آموزش پزشکی مشارکت کند و از ظرفیت این بخش برای تربیت پزشک استفاده کنیم.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به جدایی آموزش پزشکی از وزارت بهداشت گفت: باید آموزش پزشکی از وزارت بهداشت جدا شود و در بسیاری از کشور‌های دنیا مدل آموزشی به همین شکل است وزارت بهداشت نمی‌تواند هم زمان پزشک تربیت کند و از طرفی به وضع بهداشت و درمان کشور برسد؛ اکنون بیمارستان‌های کشور با چالش‌های بسیاری مواجه هستند.

شرایط ظرفیت پزشک را نداریم

حسینعلی شهریاری عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با تاکید بر اینکه مخالف افزایش ظرفیت پزشکی هستیم، گفت: در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های پزشکی این امکان فراهم نیست تا ظرفیت‌ها را افزایش دهیم و این به بدنه آموزش پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آسیب وارد می‌کند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار کرد: نباید فقط به تعداد پزشکان تربیت شده فکر کنیم بلکه کارایی و توانمندی پزشکان بسیار حائز اهمیت است و این مسئله باید مورد توجه قرار گیرد.

افیای کنکور به دنبال افزایش ظرفیت پزشکی در بهارستان/ مسئولانی که سودای پزشک شدن فرزندشان را دارند

عجولانه نمی‌توانیم ظرفیت پزشک را زیاد کنیم

رنجبرزاده عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامیدر گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با تاکید بر اینکه موافق طرح‌های این چنینی نیستیم، گفت: در افزایش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی باید تمام مؤلفه‌های موثر را در نظر گرفت چرا که تربیت پزشک باید مانند یک بسته کامل دیده شود.

وی تاکید کرد: تصمیم‌های آنی و عجولانه‌ای، چون این طرح نمی‌توان به نتیجه مطلوب رسید و افزایش ظرفیت پزشکی راهکار مناسبی برای پوشش نیاز مناطق محروم به حساب نمی‌آید.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش ظرفیت پزشکی به طور کمی اُفت کیفیت تحصیلی را به دنبال دارد و این اعتبار غنی و قابل توجه مسائل پزشکی جمهوری اسلامی ایران که بالاتر از کشور‌های منطقه و در سطح بسیاری از کشور‌های پیشرفته دنیاست با افزایش کمی اُفت می‌کند.

ذخایر غنی پزشکی با افزایش ظرفیت آسیب می‌بیند

عضو هیئت رئیسه مجلس تأکید کرد: با افزایش کمی ظرفیت پذیرش دانشجو ذخیره غنی پزشکی کشور دستخوش مسائلی می‌شود که جبران آن به سادگی ممکن نخواهد بود.
رنجبرزاده گفت: باید به نحوی عمل شود که بتوان به میزان مناسب متخصص در سراسر کشور توزیع شود و باید از دولت و وزارت بهداشت بخواهیم تا با حفظ کیفیت در صورت امکان کمیت افزایش پیدا کند.

عضو کمیسیون بهداشت تصریح کرد: اینکه برخی افراد که در این زمینه صاحب تخصص نیستند درخواست افزایش ظرفیت بدهند و این مسئله اجرایی شود آسیب رسان خواهد بود.

افیای کنکور به دنبال افزایش ظرفیت پزشکی در بهارستان/ مسئولانی که سودای پزشک شدن فرزندشان را دارند

افزایش ظرفیت را باید همه جانبه دید

باقر لاریجانی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این سوال که برخی نسبت سرانه پزشک به جمعیت را بهانه افزایش ظرفیت پزشکی می‌دانند، گفت: سرانه پزشک به جمعیت در کشور‌های مختلف متفاوت است و این سرانه به میزان درآمد و نحوه خدمت رسانی در حوزه سلامت بستگی دارد، در کشوری که نظام ارجاع وجود دارد پزشک عمومی باید بیشتر تقویت شود چرا که مردم زیادی تحت پوشش پزشکان عمومی هستند، ما باید همه جوانب را در افزایش ظرفیت پزشکی ببینیم وقتی انتظار داریم تعداد پزشکان افزوده شود باید درآمد پزشک نیز افزایش پیدا کند.‌

نمی‌توانیم به یکباره شوک افزایش ظرفیت پزشکی داشته باشیم

معاون آموزشی وزارت بهداشت بیان کرد: ما در افزایش ظرفیت پزشکی، سرانه پزشک به ازای جمعیت را نیز لحاظ کردیم و مؤلفه‌های متعددی در تربیت و رشد پزشک در نظر گرفته‌ایم که از جمله آن می‌توان به درآمد ناخالص ملی، توان تربیت در دانشگاه‌های علوم پزشکی و در آمد پزشکان و سرانه به ازای جمعیت اشاره کرد و نمی‌توانیم به یکباره شوک افزایش ظرفیت پزشکی داشته باشیم و پزشکان زیادی تربیت کنیم.

لاریجانی بیان کرد: نمی‌خواهیم به یکباره آمار پزشکان را بالا ببریم و به یکباره تربیت پزشکان به حداقل برسد و طبق آمایش سرزمین و محاسبات نیروی انسانی به تدریج نیاز کشور به پزشک در مناطق مختلف کشور برطرف می‌شود.

لاریجانی با بیان آمار دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی گفت: اکنون ۴۵ دانشگاه دندانپزشکی در کشور داریم، در حالی که در اروپا تعداد دانشگاه‌های دندانپزشکی به عدد ۲۰۰ می‌رسد. طبق آمار هر کشور تقریبا ۱۰ دانشگاه دندانپزشکی دارد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت بیان کرد: در ۱۰سال اخیر ۷ دانشگاه علوم پزشکی، ۱۷ دانشکده علوم پزشکی، ۲۱ دانشکده دندانپزشکی، ۷ دانشکده داروسازی و ۳۸ دانشکده پرستاری تاسیس شده است.

افیای کنکور به دنبال افزایش ظرفیت پزشکی در بهارستان/ مسئولانی که سودای پزشک شدن فرزندشان را دارند

۵۵ هزار دانشجوی پزشکی داریم

لاریجانی با بیان اینکه در ۱۰ سال اخیر ۷۴۴ دوره دکتری پزشکی داشتیم، گفت: تعداد رشته محل‌ها گسترش چشمگیری داشته است و اکنون در رشته پزشکی حدود ۵۵ هزار دانشجوی علوم پزشکی داریم، همچنین حدود ۱۰۰ هزار نفر پزشک در کشور مشغول به فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه حدود ۱۴ هزار دانشجوی دندانپزشکی در کشور داریم، ادامه داد: ۳۰ درصد دانشجویان پزشکی در چند سال گذشته به صورت بومی جذب شده‌اند و باید ۱۰ سال در استان‌های خود خدمت کنند. همین نسبت در دندانپزشکی نیز وجود دارد.

وی در ادامه با اشاره به آمار دانشجویان در رشته‌های علوم پزشکی ادامه داد: اکنون ۱۱ هزار دانشجوی داروسازی، ۵۰ هزار دانشجوی پرستاری و ۹ هزار دانشجوی مامایی در کشور مشغول به تحصیل هستند.

لاریجانی افزود: طی ۱۰ سال گذشته ظرفیت‌های رشته‌های پزشکی ۷۵ درصد، ظرفیت دندانپزشکی ۲۷ درصد، رشته داروسازی ۴۹ درصد، پرستاری ۱۳۷ درصد و مامایی ۱۴ درصد رشد داشته است.

وی به رشد ظرفیت در تخصص‌های پزشکی اشاره کرد و گفت: در رشته ارتوپدی ظرفیت ما طی ۱۰ سال، ۱۰۵ درصد رشد داشته و در رشته اورژانس رشد ظرفیت به قدری بوده که ۸۰ درصد صندلی‌های ما در سال ۹۸ خالی مانده است.

مافیای کنکور به دنبال افزایش پذیرش ظرفیت پزشکی

کیانوش جهانپور رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مدت هاست موضوع افزایش ظرفیت رشته‌های تحصیلی علوم پزشکی در محافل غیرتخصصی مطرح می‌شود و نوعی فضاسازی تبلیغاتی و یکسویه مشاهده می‌شود که ازین رویه خیر و برکتی برای مردم، نظام سلامت و آموزش عالی در علوم پزشکی بر نخواهد خواست.

افیای کنکور به دنبال افزایش ظرفیت پزشکی در بهارستان/ مسئولانی که سودای پزشک شدن فرزندشان را دارند

کیانوش جهانپور افزود: ظرفیت پذیرش دانشجوی علوم پزشکی در کشور موضوعی نیست که صرفا با تحلیل تک عاملی مثل نیاز آنی یا موضعی و برخی برآورد‌های غیراصولی از نیاز آتی کشور قابل برآورد باشد و ده‌ها عامل نظیر امکانات و زیرساخت‌های آموزشی، درآمد سرانه، تولید ناخالص داخلی، سهم سلامت در تولید ناخالص داخلی، ساختار نظام سلامت، جایگاه پژوهش در تولید ناخالص داخلی، عوامل متعدد فرهنگی، نرخ رشد اقتصادی و درجه توسعه یافتگی و. در این برآورد‌ها باید مورد مداقه قرار گیرد و صرفا تمایل انبوه متقاضیان یا حتی نیاز‌های فعلی نمی‌تواند پاسخی صحیح و علمی برای آن باشد.

وی افزود: متاسفانه رویکرد ژورنالیستی افراد ناآشنا به موضوع و گردانندگان بازار کاذب کنکور، هزار و یک مشکل بی ربط را به ظرفیت پذیرش دانشجو در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی تقلیل داده است.

جهانپور گفت: وزارت بهداشت بعنوان متولی آموزش پزشکی و تولیت سلامت، نمی‌تواند و نباید خود را در مسیر این امواج سرگردان قرار دهد و مبنای کلیه سیاست‌ها و تصمیم سازی‌ها در این حوزه، مدل‌های علمی مبتنی بر شواهد و مدارک و تجارب ملل خواهد بود و در حال حاضر ظرفیت اضافی برای پذیرش بیشتر در این رشته‌ها وجود ندارد و حتی در صورت وجود چنین ظرفیتی، سودمندی و مطلوبیت آن زیر سوال است.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در ادامه عنوان کرد: سیل داوطلبان یا عدم توزیع متناسب دانش آموختگان نمی‌تواند مبنای تصمیم گیری درست در این حوزه باشد، مضافاً آنکه زیرساخت‌های آموزشی هم اقتضای پذیرش بیش ازین ندارد و رعایت حداقل‌های لازم مانع ازین خواهد که به تقاضا‌های کاذب در این خصوص پاسخ داده شود، و سوال اینجاست کدام تخت و بیمارستان آموزشی معطل مانده است که امکان افزودن بر ظرفیت فعلی را فراهم آورد.

افیای کنکور به دنبال افزایش ظرفیت پزشکی در بهارستان/ مسئولانی که سودای پزشک شدن فرزندشان را دارند

وزارت بهداشت در پی ارایه کارنامه‌ای مملو از اعداد و ارقام نیست

وی با بیان اینکه تجربه ملل حاکیست سرانه تعداد پزشک و دندانپزشک و داروساز و ماما و پرستار و ... لزوما ارتباط مستقیمی با کیفیت خدمات سلامت و نیز تعرفه و هزینه خدمات درمانی ندارد و چه بسا از جایی این رابطه معکوس هم خواهد شد، تاکید کرد: کدام کشور از طریق افزایش نامتعارف و نامتناسب ظرفیت دانشجو و تعداد پزشک توانسته است هزینه درمان مردم و نظام سلامت را کاهش دهد، وزارت بهداشت در پی ارایه کارنامه‌ای مملو از اعداد و ارقام نیست و مصمم است که کیفیت را فدای کمیت ننماید و قدر مسلم تمایلی به تکرار برخی خطا‌ها در گسترش بی رویه آموزش عالی و دوره‌های تحصیلات تکمیلی، در این نهاد وجود ندارد، هر تصمیمی که امروز اتخاذ شود یک دهه بعد نتایج آن مشخص می‌شود، این در حالیست که ظرفیت‌های فعلی در رشته پزشکی و دندانپزشکی می‌تواند پازل نیاز‌های واقعی سال‌های آتی را بتدریج پر کند، در رشته داروسازی هم حدود ۵۰ درصد متخصصین داروسازی بیکار هستند و یا در جایگاه تخصصی خود کار نمی‌کنند و جمعیت داروسازان عمومی هم طی ده سال آینده دوبرابر می‌شود

وی در پایان تاکید کرد: بسیاری از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به حساسیت موضوع و پیامد‌های آن واقفند و با هرگونه شتابزدگی در تصمیم گیری پیرامون این مهم مخالفند، مجموعه وزارت بهداشت نیز اسناد جامعی مبتنی بر مطالعات متعدد و روشمند در این زمینه تنظیم نموده که عملا نقشه راه تربیت نیروی انسانی در حوزه علوم پزشکی است و البته کماکان هم از بحث و بررسی پیشنهادات علمی و روشمند اهل فن در این رابطه استقبال کرده و بهره خواهد گرفت.

حالا باید منتظر ماند و دید بهارستانی‌ها در خانه ملت چه سرنوشتی را برای تربیت پزشکی در کشور رقم می‌زنند و کمبود متخصص در مناطق محروم به دلیل توزیع نادرست دلیلی مناسبی برای افزایش ظرفیت پزشکی محسوب می‌شود؟ یا باید به جای باز کردن درب دانشگاه با ایجاد انگیزه و مدیریت پذیرش پزشکان را در مناطق محروم تربیت کرد تا شاهد عدالت در دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی باشیم.

انتهای پیام/

گزارش از: هانیه جلیل نژاد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
کارشناس جامعه شناسی
۲۱:۲۶ ۲۳ فروردين ۱۴۰۰
نباید به پزشکان اجازه تاسیس مطب بدهند . مالیات از آنهایی که درآمد زیاد دارند بگیرند . چون خیلی از آنها مالیات نمی‌دهند .درمان باید مانند کشور های پیشرفته برای مردم رایگان باشد . حقوق پزشکان و پرستاران باید فقط توسط دولت پرداخت شود نه خودشان مطب بزنند . کسانی را برای رشته های پزشکی انتخاب کنند که واقعاً وجدان دارند و و دوست دارند به مردم کمک کند و به نیت پول به این رشته نمی آیند و با جون مردم بازی نکنند و باید عدالت برقرار شود و فرق زیادی بین حقوق مهندس و پزشک و وکیل و تکنسین و بازیگران و فوتبالیست ها نباشد . هدف فقط خدمت باید به مردم باشد نه پول و شهرت و ... دانشگاه سراسری فقط در کشور باید باشد و بقیه دانشگاه ها باید جمع بشوند و بقیه به فکر مهارت باشند . در کشورهای پیشرفته تعداد دانشگاه ها خیلی کمتر است نسبت به ایران .
انشاالله کشور پیشرفت خواهد کرد با تلاش جوانان ایرانی و متدین .توصیه میکنم به شما جوانان حتما دنبال مهارت آموزی باشید نه مدرک . جامعه به افراد متخصص نیاز دارد .
خلاصه کلام درمان رایگان برای مردم یعنی از هیچ بیماری پول نگیرند و حقوق پزشکان توسط خود دولت پرداخت شود و اجازه تاسیس مطب به آنها داده نشود .
خوشحال میشم نظرتان تون بنویسید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۴ ۳۱ مرداد ۱۳۹۸
قوه محترم قضائیه ومجلس محترم لطفا به علت بی عدالتی در کنکور 98 به داد کنکور نظام قدیمها برسید.
United States of America
ناشناس
۱۸:۵۸ ۲۲ مرداد ۱۳۹۸
افزایش پزشک بنفع مردم هست
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۲۰:۳۴ ۰۲ شهريور ۱۳۹۸
با نظر شما کاملا موافق هستم اون هم به چند دلیل .
خیلی از استعدادهای کشور بخاطر استرس کنکور و مافیای آن نمیتونن رشته مورد نظرشون قبول بشن .
انحصار در پزشکی سبب ایجاد نوعی تبعیض میگردد ، وقت مردم میخواد معطل در صف ماندن باشد و این سبب مافیای کنکوری و سردراودن انواع مدارس و کلاسهای کنکوری شود ک فقط و فقط پول مردم بالا میکشن .
خیلی از مناطق کشور هستن که پزشک ندارند و در حال حاضر پزشک با هر سطح سوادی مطمئن شرایط کاری براش اماده و مهیاست ولی در صورت رقابت و زیاد شدن ظرفیت پزشک نجبور اطلاعات و اون تحربیاتش بیشتر کند .
و هزاران دلیل دیگر ....
United States of America
فرزند انقلاب
۲۲:۳۱ ۲۰ مرداد ۱۳۹۸
جالبه اونایی که مهندسن فقط موافق افزایش ظرفیتن تا همه باهم برن اسنپ. کاش ایرانی ها به جای ضربه به هم به فکر اعتلای کشورمان باشند.
نه تنها پزشکی نباید زیاد بشه بلکا مهندسی هم باید کم بشه و پول این دانشگاه ها صرف تولید ملی ایران بشه مثل کشور های پیشرفته تا دیگه هیچ مهندسی هم بیکار نباشه. هر رشته باید اندازه ظرفیت جامعه نیرو بگیره نه بیشتر.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۶ ۲۲ مرداد ۱۳۹۸
من مهندسم ولی از افزایش ظرفیت مهندسی ناراحت نیستم. مشکل م افزایش ظرفیت نیست بلکه رکود اقتصادی است. اتفاقا الان که ظرفیت مهندسی بالا رفته مهندسا با تلاش و انگیزه بیشتری کار می کنند و مثل سابق ماشین تولید امضا نیستند
Netherlands
ناشناس
۲۲:۲۴ ۲۰ مرداد ۱۳۹۸
واقعا که خجالت نمیکشن با این درامدهای نجومی و این بی عدالتی که نسبت به سایر اقشار در برابر پزشکان در همه زمینه میشه باز هم میرن میشینن بس دم در وزارتخونه که درامدمون کمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تنها راهش اینه که ظرفیت پزشکی در تمام سطوح زیاد بشه شاید این بساط برچیده بشه دیگه واقعا شورشو دراوردن انگار که نمیبینن مردم با چه بدبختی زندگی میکنن
Germany
Mohsen
۱۰:۰۵ ۱۴ مرداد ۱۳۹۸
با سلام،اولا نه خودم پشت کنکوریم و نه از بستگانم،ثانیا چرا نباید در کشورمون هزینه درمان ارزان بهره مند بشیم،مثلا برای عصب کشی یه دندون هزینه گزاف به دندانپزشکی بدیم،باید این انحصار شکسته شه،و بیماری مردم پول کلانی در نیارند،که باعث بشه همه دانش آموزان به سمت رشته های تجربی سوق پیدا کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۳ ۱۱ مرداد ۱۳۹۸
خیلی خوب میشه. اولا دوستانی که میگن 11هزار نفر پزشکی میگیرن اینطوری ها هم نیست برای پزشکی فقط 2 هزار نفر برمیدارن بقیه پرستارو..هستن.تازه بیشترشونم با سهمیه ان یکم زیاد کنن بقیه که سهمیه ندارن هم بتونن قبول شن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۳ ۱۰ مرداد ۱۳۹۸
سلام افزایش ظرفیت پزشکی سرمایه گزاری عالی برای اینده مملکت است .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۶ ۱۰ مرداد ۱۳۹۸
سلام ، لطفا ظرفیت پزشکی را در رشته های تخصصی مخصوصا در چشم پزشکی شبکیه افزایش دهید .با تشکر .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۵ ۰۹ مرداد ۱۳۹۸
سلام
نظام پزشکی یه فراخوان بزنه تا دوستان محترم متوجه تعداد پزشکان بیکار بشن.حداقل ما توی فامیلمون دو تاش رو داریم
تازه پزشکای عمومی بدبختم با درامد زیر 4-5 میلیون هم که تا دلتون بخواد داریم
تعداد پزشک مهم نیس به قول اون خانوم محترم که به وزیر بهداشت میگفت "دکتر خوب بیارین"،افزایش ظرفیت ها پزشک خوب رو بدنبال نداره و این صف های طولانی که دوستان میگن به خاطر ویزیت شدن توسط پزشک خوب و متبحره که مد نظرشونه وگرنه دوستانی که میخوان توسط پزشک متخصص ویزیت بشن و نمیخوان توی صف باشن تا دلتون بخواد متخصص خلوت داریم که بهشون معرفی کنیم
پس صادقانه بگین که توی صف موندن برای ویزیت توسط یک پزشک کاربلده که این مشکل با افزایش ظرفیت نه تنها حل نمیشه بلکه بدتر هم میشه
پس خودمون رو گول نزنیم و میدون رو باز نکنیم برای یه سری مسیولین که بخوان بچه شون رو اینطوری وارد این رشته ها کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۸ ۲۲ مرداد ۱۳۹۸
مشکل تشکیل صف پزشکای خاص را هم به راحتی با تعیین سقف تعداد مراجعان روزانه میشه حل کرد
Iran (Islamic Republic of)
رزمنده
۰۲:۵۸ ۰۹ مرداد ۱۳۹۸
مافیای کنکور درپی افزایش ظرفیت پزشکی..
بدیهی است که سلامت جامعه بایستی ازاولویتها باشدامامتاسفانه عده ای باسواستفاده ازموقعیتهایشان حتی سععی در متقاعد نمودن بقیه درقبول این موضوع نمایند تا شایدنوردیده شان به آرزوی دیرینه اش برسدلکن عقل سلیم حکم میکند تا منافع و مصالح ملی را بر مصالح شخصی ترجیح دهیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۰ ۰۸ مرداد ۱۳۹۸
باید اول تعیین تکلیف کنن میخوان مدرک پزشکی رو زیاد کنن یا پزشک رو . در حال حاضر نه زیر ساخت لازم موجوده نه این سهمیه های عجیب مخصوصا در تخصص های پزشکیه اجازه به کسایی که علاقه به پزشک دارنرو میده وارد این حرفه بشن فقط کافیه یه نگا به شرایط بیمارستان های دولتی بندازید در حال انفجاره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۶ ۰۸ مرداد ۱۳۹۸
واقعا یه سری نماینده دور هم جمع شدن معلوم نیست بچه چند تاشون پشت کنکوره میخواد ظرفیت زیاد بشه بچه اش بره پزشک بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۵ ۰۸ مرداد ۱۳۹۸
دم شما گرم ممنون حرف دل دانشجوهای پزشکی رو زدید یکی پیدا شد از ما دفاع کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۴ ۰۸ مرداد ۱۳۹۸
ظرفیت رو زیاد کنن آقازاده ها برن تو بی سواد دکتر بشن پولدار بشن خون مردم رو بکنن تو شیشه
آخرین اخبار