کد خبر: ۷۰۳۱۷۵۴
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۷

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : در راستای پیشگیری و کنترل بیماری‌های مشترک بین انسان و دام جهت ارتقاء بهداشت عمومی جامعه آمادگی کامل جهت ذبح دام با حضور بازرسان شرعی را داریم .

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،ابراهیم شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : با توجه به فرا رسیدن عید سعید قربان، در راستای پیشگیری و کنترل بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، تب مالت، سیاه زخم و... جهت ارتقاء بهداشت عمومی جامعه و بالا بردن کیفیت سلامت گوشت‌های قربانی، کشتارگاه سنتی دام آمادگی کامل جهت ذبح دام با حضور بازرسان شرعی و بهداشتی شبکه دامپزشکی و شبکه بهداشت در ایام عید را دارد.

او گفت : لذا از همشهریان گرامی تقاضامندیم برای جلوگیری از بروز بیماری‌های زئونوز، پیشگیری از آلودگی‌های زیست محیطی، ارتقاء سطح فرهنگ بهداشتی جامعه و... دام‌های قربانی خود را در ایام عید در کشتارگاه دام تحت نظارت بازرسان شرعی و بهداشتی ذبح نمایند و به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۰ تا ۴ درجه یخچال، جهت سالم سازی و عاری نمودن از ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو نگهداری کنند و سپس توزیع و مصرف گردد .

 

 

انتهای پیام/د

ارتقاء بهداشت عمومی جامعه و بالا بردن کیفیت سلامت گوشت‌های قربانی

 

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر