کد خبر: ۷۰۳۶۰۷۲
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۵:۱۰
۲۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۵:۱۰
کد خبر : ۷۰۳۶۰۷۲

در این مطلب دستورالعمل تهیه کوکوی کرفس را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوکوی کرفس غذایی ایرانی و سرشار از سلامتی می باشد که در ادامه قصد داریم طرز تهیه آن را به شما عزیزان آموزش دهیم با ما همراه باشید.

کوکوی کرفس یک غذایی ایرانی

مواد لازم:

کرفس - ۲ شاخه
شیر - یک پیمانه
تخم مرغ - ۴ عدد
زرشک - ۲ قاشق غذاخوری
آرد - ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل - به مقدار لازم
گردوی خرد شده - ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا برگ و ساقه کرفس‌ها را بشویید و بعد آن‌ها را ساطوری و ریز، خرد کنید. تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و زرشک را به همراه مغز گردو با آن مخلوط کنید و مواد را خوب هم بزنید. کرفس خردشده را با نمک و فلفل مخلوط و به دیگر مواد اضافه کنید. آرد را در شیر بریزید و آن قدر هم بزنید تا مایه یک دست و صافی به دست بیاید. همه مواد را با هم ترکیب کنید و در یک ظرف پیرکس بریزید. کوکوی شما پس از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد در فر آماده خواهد شد. برای تزیین می‌توانید از ماست چکیده، خیارشور و هویج استفاده کنید.
نکته:اگر می‌خواهید روی کوکو طلایی شود، پس از پختن، کمی روغن روی آن بریزید و برای چند دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.

منبع : خراسان

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر