تولید ۷۰ درصد انجیر مازندران در گلوگاه

حدود ۷۰ درصد انجیرباکیفیت استان مازندران در شهرستان گلوگاه تولید می‌شود.

علی محمد شاعری نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی  در حاشیه افتتاحیه ششمین جشنواره انجیر شهرستان گلوگاه در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،  گفت: حدود ۷۰ درصد انجیرباکیفیت استان مازندران در شهرستان گلوگاه تولید می‌شود.

او افزود:انجیر باید از بازار سنتی خارج شود و به بازار‌های مدرن و صنعتی راه پیدا کند که نیازمند حمایت و همت فرمانداری، جهاد کشاورزی، سازمان صمت و بانک‌ها است تا کشت انجیر در شهرستان گلوگاه صرفه اقتصادی داشته باشد.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی گفت: از محل یک و نیم میلیارد دلاری که از صندوق ارزی در سال‌های قبل به تصویب رسیده بود به تدریج از طریق بانک‌ها به شهرستان‌ها تزریق می‌شود تا سرمایه گزاران بخش خصوصی و کشاورزان برای استقرار صنایع تبدیلی از آن استفاده کنند.

شاعری افزود: در جهت توسعه صادرات و فرآوری انجیر مرغوب شهرگلوگاه تمامی مسئولین شهرستانی باید تلاش کنند تا شاید با این کوشش بتوان قدم‌های مثبتی در این حوزه برداشته شود.

 

انتهای پیام/آ

 

آغاز جشنواره انجیر در گلوگاه 

برچسب ها: کشاورزی ، صادرات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار