عارضه کلیوی دردناک در کودکان و بزرگسالان + پیلونفریت و راه های درمان آن

متخصص کلیه با اشاره به عوارض برگشت ادرار برای کلیه به علل بروز این عارضه اشاره کرد.

فتوحی متخصص کلیه و مجرای ادراری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بیماری پیلونفریت اظهار کرد: یکی از علل این نوع بیماری برگشت ادرار از مثانه به کلیه است که در این شرایط کلیه‌ها دچار عفونت می‌شود؛ در افرادی که مبتلا به عفونت‌های سوزاک، سیفلیس و ایدز هستند نیز به علت آلوده‌شدن مجرای تناسلی، باکتری به‌تدریج به طرف کلیه‌ها حرکت کرده و کلیه‌ها را با عفونت درگیر و تخریب می‌کند.

20 شب/////عارضه ی کلیوی دردناک در کودکان و بزرگسالان+ پیلونفریت و راه های درمان آن


بیشتر بخوانید: بیماری‌های زنانه را بدون دکتر و دارو درمان کنید/ قوی‌ترین گیاهان دارویی برای درمان عفونت‌های رحمی


او درباره علل این نوع بیماری بیان کرد: علل اصلی این نوع بیماری عفونت کلیه هاست؛  پیلونفریت حاد نوعی عفونت باکتریایی کلیه است که سبب التهاب بافت و لگنچه می‌شود.

متخصص کلیه افزود: اگر ادرار برگشت پیدا کند حتما فرد دچار پیلوحاد می‌شود؛ در واقع نوعی باکتری از بخش‌های پایینی دستگاه ادراری به بالا صعود می‌کند و درگیری کلیه را به دنبال دارد.

20 شب/////عارضه ی کلیوی دردناک در کودکان و بزرگسالان+ پیلونفریت و راه های درمان آن


بیشتر بخوانید: قوی‌ترین سلاح گیاهی برای نابودی عفونت‌های زنانه/ شربتی که فشار خون را درمان می‌کند


فتوحی گفت:ممکن است فرد علاوه بر عفونت کلیه دچار آبسه هم شود؛ خانم‌ها به علت کوتاه بودن مجرای ادراری و ساختار بدنی بیشتر در معرض خطر عفونت کلیه قراردارند البته کودکانی هم که مبتلا به برگشت ادراری هستند دچار عفونت کلیه خواهند شد.

او درباره نشانه‌های این نوع بیماری بیان کرد:علل نشانه‌های این عارضه تب و لرزناگهانی، درد یک طرفه یا دو طرفه پهلو، سردرد، درد عضلانی و ضعف عمومی و بیحالی، سوزش ادرار، تکرر ادرار و فوریت در ادرار کردن، ادرار کدر یا خونی بدبواست. البته در کودکان نشانه درد شکمی بیشتر شیوع دارد.

20 شب/////عارضه ی کلیوی دردناک در کودکان و بزرگسالان+ پیلونفریت و راه های درمان آن


حتما بخوانید: این علائم هشدار دهنده به شما می گویند مبتلا به عفونت مجاری ادراری هستید!


فتوحی درباره درمان پیلونفریت گفت: فرد در صورت مشاهده نشانه‌های این عارضه باید فورا به پزشک مربوطه مراجعه کند؛ درصورت نیاز پزشک دارو مناسب تجویز می‌کندو درمان حدود ۱۰ الی ۱۶ روز ادامه پیدا می‌کند؛ در صورتی که بیمار بدحال در بیمارستان بستری شده باشد، تزریق آنتی بیوتیک انجام می‌شود.

متخصص کلیه  تاکید کرد: اگر آزمایشات کشت خون بیمار مثبت باشد دوره درمان طولانی‌تر خواهد بود؛ در صورت وجود آبسه کلیه، انسداد مسیر ادراری  یا اختلال دستگاه ادراری باید جراحی صورت بگیرد تا بیماری درمان شود.

 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار