باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می دهد؛

انتصاب پر حاشیه آقای رئیس در یک دانشگاه/ دانشجویانی که کلاس‌های درس را تحریم کرده‌اند

انتصاب رئیس یک دانشکده و ارتباط نزدیک او با مدیران وزات بهداشت موجب شده تا دانشجویان تاکنون سر کلاس‌های درس حاضر نشوند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، یک هفته است که سال تحصیلی جدید شروع شده است و دانشجویان بر سر کلاس‌های درس حاضر شده اند تا دوباره سر کلاس درس استاد بنشینند و استاد دروس را به آنها تدریس کند، دانشگاه تنها مکانی برای درس و تحصیل نیست، بلکه بلوغ فکری، علمی، اجتماعی دانشجویان که آینده ساز کشور هستند، در دانشگاه‌ها رقم می‌خورد و به عبارتی دانشگاه مدرسه سازندگی قشر جوان کشور محسوب می‌شود.

دانشجویان همیشه در هفته اول مهر با شوق و ذوق پای درس استاد حاضر می‌شوند چرا که پس از سه ماه تعطیلات تابستانی بازگشت به محیط دانشگاه و آموختن دروسی که به آن‌ها عشق می‌ورزی و دیدار دوباره هم کلاسی‌هایی که هم سنگر علم و تحصیلت هستند، بسیار لذت بخش است، از طرفی سال تحصیلی جدید آغاز شده، اما هنوز خبری از امتحان و سوال جواب نیست و حتی شاگرد تنبل ها هم بدون ترس و اضطراب در هفته‌های اول مهر سر کلاس درس حاضر می‌شوند.

انتصاب پر حاشیه آقای رئیس در یک دانشگاه/ دانشجویانی که کلاس‌های درس را تحریم کرده‌اند

برخلاف همه دانشگاه‌های کشور در یکی از دانشکده‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یک انتصاب جدید موجب شده است تا دانشجویان با وجود گذشت ۷ روز از آغاز سال تحصیلی سر کلاس درس حاضر نشوند، دانشجویان دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این ۷ روز نسبت به انتصاب رئیس جدید دانشکده اعتراض دارند و با در دست گرفتن پلاکارد‌هایی در فضای دانشکده و جلوی وزارت بهداشت از رفتن به سر کلاس درس خودداری می‌کنند.

این دانشجویان معترض هستند که چرا دانشکده تغذیه را یک پزشک متخصص تغذیه باید اداره کند و این انتصاب را به پزشک سالاری و نفوذ دو نفر از مدیران ارشد وزارت بهداشت و رانت مرتبط می‌دانند و  حضور در کلاس‌های درس دانشگاه را تحریم کرده اند.

هر چند که دانشجو باید آزاد اندیش باشد و بتواند اظهار نظر کند، اما باید توجه داشت که دود تعطیلی کلاس‌های درس در نهایت به چشم دانشجویان خواهد رفت و آن‌ها را از درس و تحصیل عقب می‌اندازد.


بیشتر بخوانید: شکایت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از دانشجوی قلابی


انتصاب پر حاشیه آقای رئیس در یک دانشگاه/ دانشجویانی که کلاس‌های درس را تحریم کرده‌اند

تا کی کلاس‌های درس دانشکده تغذیه تعطیل خواهند بود؟

امیر محسن ضیایی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  درباره این انتصاب جنجالی در دانشکده تغذیه و اعتراض دانشجویان با تعطیلی کلاس‌های درس اظهار کرد: این طور نیست که همه دانشجویان سر کلاس‌های درس حاضر نشده باشند، بلکه برخی دانشجویان به انتصاب رئیس دانشکده تغذیه معترض هستند و سر کلاس درس حاضر نشده اند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره اعتراض دانشجویان نسبت به این انتصاب گفت: این انتصاب یک تصمیم مدیریتی است و بر اساس مصالح و شرایطی دکتر رزار به عنوان رئیس دانشکده تغذیه منصوب شده اند و اعتراض دانشجویان زمانی بر حق است که مدیری منصوب شود و شرایط آموزشی، رفاهی یا دانشجویی مطلوب نباشد.

ضیایی ادامه داد: این در حیطه اختیار دانشجویان نیست که بخواهند رئیسی را منصوب یا نسبت به انتصاب رئیس اعتراض کنند و اگر قرار باشد هر فردی در کار دیگری که در صلاحیت او نیست دخالت کند، اداره امور به سختی انجام می‌شود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره اینکه بالاخره تا کی این اعتراضات ادامه خواهند داشت و تکلیف دانشجویانی که سر کلاس درس حاضر نمی‌شوند، چه خواهد شد، بیان کرد: طبق مقررات آموزشی هر دانشجو می‌توانند ساعاتی را از کل ترم تحصیلی غیبت کند و اگر به دلایل غیر موجه دانشجو سر کلاس درس حاضر نشود، جرائم آموزشی در انتظار او خواهد بود و همه دانشجویان از این مسئله باخبر هستند.

انتصاب پر حاشیه آقای رئیس در یک دانشگاه/ دانشجویانی که کلاس‌های درس را تحریم کرده‌اند

انتصاب رئیس دانشکده تغذیه ربطی به نفوذ مدیران وزارت بهداشت ندارد

ضیایی درباره اینکه دانشجویان تغذیه معترض هستند که چرا باید به جای یک دکترای تغذیه یک پزشک متخصص تغذیه به عنوان رئیس دانشکده منصوب شود، اظهار کرد: در قانون در مورد رشته تحصیلی رئیس دانشکده‌ها چیزی مطرح نشده است، روسای دانشکده‌ها هیئت علمی دانشگاه هستند و سوابق علمی و عملی درخشانی دارند و مسیر گزینشی را طی کرده اند تا به عنوان رئیس دانشکده منصوب شوند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره برخی شائبه‌ها مبنی بر نفوذ برخی مدیران ارشد وزارت بهداشت در انتصاب رئیس دانشکده اظهار کرد: همیشه ادعا‌های دورغین مطرح می‌شود و همین جا اعلام می‌کنیم که این انتصاب با نفوذ کسی نبوده و بر اساس شرایط و وضعیت دانشکده این تصمیم گرفته شده است و دانشجویان این صلاحیت را ندارند که بخواهند رئیس منصوب کنند و اعتراض به انتصاب رئیس دانشکده بدون دلایل واقعی کار غیر حرفه‌ای محسوب می‌شود.

حالا باید منتظر ماند و دید تا کی این اعتراض‌های ادامه خواهدداشت و سرانجام رئیس دانشکده چه خوهد شد؟ هر چند که امید است هر چه سریعتر روسای دانشگاه بتوانند دانشجویان را با دلایل علمی و منطقی مجاب کنند تا به سر کلاس درس بازگردند و بعد تصمیمات گرفته شود چرا که تاخیر در تشکیل کلاس‌های درس و اعتراض‌ها نه تنها به تحصیل دانشجویان معترض بلکه به سایر دانشجویان نیز ضربه می‌زند، چرا که جو مشوشی در فضای دانشکده ایجاد شده است و حتی فکر و ذهن دانشجوی ترم اولی که تازه وارد دانشگاه شده است به جای درس و تحصیل مشغول حواشی می‌شود.

انتهای پیام/

ماجرای انتصاب رئیس دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی چه بود؟

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
Italy
ناشناس
۲۱:۱۷ ۰۹ مهر ۱۳۹۸
از این پارتی بازیها زیاده که عمر دانشجویان زیادی رو با بیکفایتی مسئولین تباه میکنند.
Canada
ناشناس
۲۰:۱۲ ۰۹ مهر ۱۳۹۸
باید دولت گوش شنوا داشته باشد و اگر واقعیت داره .باید ترتیب اثر کنند .البته بعد از تحقیق .اگر دانشجویان واقعیت را گفته اند .باید برکنار بشه .حالا هر کس که هست با هر زد وبند و پارتی بازی .باید برکنار شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۸ ۰۹ مهر ۱۳۹۸
دانشگاه غیرانتفاعی صدرا ریاستش با تلفن دانشگاه رو اداره میکنه اصلا تو دانشگاه نیست
Spain
ناشناس
۱۸:۰۶ ۰۹ مهر ۱۳۹۸
حتماً چیزی هست
Iran (Islamic Republic of)
مرتضی حیدری
۱۷:۲۸ ۰۹ مهر ۱۳۹۸
به نام خدا : اگه با این اعتراض دانشجویان رئیس‌ دانشگاه را برکنار کنند طولی نخواهد کشید که معلمان هر منطقه خواهان برکناری رئیس‌ آموزش و پرورش و دانش آموزان خواهان برکناری مدیر آموزشگاه و کارمندان هر اداره خواهان برکناری مدیر و مدیر کل و مردم خواهان برکناری کل دولت وخلاصه مملکت میشه .... تو .... !!
Iran (Islamic Republic of)
شیرازی
۱۷:۱۳ ۰۹ مهر ۱۳۹۸
دانشجو حق نداره که تو انتصابات دخالت کنه .من اگه جای دانشکده بودم همه شون را غیبت میزدم نمره ترم می انداختم تا حساب کار دستشون بیاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۲۳ ۰۹ مهر ۱۳۹۸
روسای دانشگاه در انتخاب مدیران باید دقت بیشتری داشته باشند
متاسفانه به جای درنظر گرفتن شرایط و سابقه فرد کاندید مورد نظر, فقط بر اساس سفارش تصمیم می گیرند و دانشجویان و کارمندان نقشی در این انتخاب ندارند ولی حاصل این انتخاب, بر تحصیل, کیفیت کار روزمره زندگی این قشر تاثیر زیادی دارد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۹ ۰۹ مهر ۱۳۹۸
یعنی چی اگه اعتراضی دارند از راه قانونی درخواست خودشونو دنبال کنند آخه اینجوری که دیگه سنگ روی سنگ بند نمیشه از این پست هر رئیسی رو باید دانشجویان معین کنن
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۱۵:۰۲ ۰۹ مهر ۱۳۹۸
معمولاً رؤسا و معاونین دانشکده ها از میان اعضای هیات علمی همان دانشکده انتخاب می شوند، زیرا:
1- دارای سوابق علمی در جهت تحصیل دانشجویان آن دانشکده هستند.
2- از مشکلات آن دانشکده اطلاع کافی دارند.
3- جهت رفع نواقص دانشکده با دلسوزی بیشتر کار می کنند.
اگر در دانشکده ای عضو هیات علمی با صلاحیت برای ریاست یا معاونت یافت نشد آنوقت از اعضای دانشکده های مشابه استفاده می شود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۵ ۰۹ مهر ۱۳۹۸
این اعتراض رو میشد بعداز کلاس هم انجام داد تا حداقل به درس و تحصیلشون صدمه نزنن .
صلاحیت علمی بکنار ؛ صلاحیت اخلاقی این فرد رو چطوری زیر سوال بردن ؟
فارغ التحصیلان چه ارتباطی با عزل و نصب ریاست دانشکده دارن ؟
این مسئله باید اساسیو پیگیری و حل و اطلاعرسانی بشه ....
Spain
ناشناس
۱۸:۰۴ ۰۹ مهر ۱۳۹۸
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۱۱:۵۸ ۰۹ مهر ۱۳۹۸
فقط دانشجویان نیستند تعدادی از اساتید اصلی دانشکده هم که از لحاظ علمی در کشور حرف اول را می زنند نیز به این انتصاب اعتراض دارند و استعفا داده اند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۰ ۰۹ مهر ۱۳۹۸
جریان چیه؟
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۰۸:۵۷ ۰۹ مهر ۱۳۹۸
بجای محکومیت دانشجو واقعا بررسی بشه که مشکل کجاست و در جهت اصلاح و جایگزینی بربیایند.
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۰۸:۱۴ ۰۹ مهر ۱۳۹۸
دانشجو که الکی اعتراض نمیکنه حتما سابقه رو می دونن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۴ ۰۹ مهر ۱۳۹۸
دیگه خودمون خودمون رو میشناسیم دیگه
اینم یک نحوه نرفتن سر کلاسه
آخرین اخبار