راهپیمایی اربعین، زمینه‌ساز تمدن نوین اسلامی

نماینده، ولی فقیه در آذربایجان شرقی راهپیمایی میلیونی و خودجوش اربعین حسینی را زمینه ساز تمدن نوین اسلامی دانست.

راهپیمایی اربعین، زمینه‌ساز تمدن نوین اسلامیبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم نماینده، ولی فقیه در آذربایجان شرقی در مراسم نشست خادمان و زائران اربعین حسینی در مسجد صاحب الامر تبریز افزود: بخشی از تمدن سازی مدّ نظر مقام معظم رهبری که در بیانیه گام دوم انقلاب آمده است در واقع راهپیمایی عظیم اربعین است که با استقبال مسلمانان دنیا روبه شده است.

او ادامه داد: مسیر‌های راهپیمایی اربعین محل رویش انسان‌هایی دانست که خود را برای سربازی در مسیر تمدن نوین اسلامی آماده می‌کنند و این تمدن به نیرو‌های جوان نخبه و با انگیزه نیاز دارد و همین‌هایی که با پای پیاده از نجف اشرف تا کربلا را با انگیزه الهی طی می‌کنند و پایان سفرشان حضور در ملجاء امام و اعلام بیعت با ایشان است در واقع نوعی مهاجرت نمادین از خود، به سمت امام را به نمایش می‌گذارد.

امام جمعه تبریز به فرمایش مقام معظم رهبری خطاب به موکب داران ایرانی، عراقی‌ها و خادمان راهپیمایی اربعین اشاره کرد و گفت: ایشان گفتند این راهپیمایی می‌تواند زمینه ساز تحقق هدف نهایی اسلام یعنی تشکیل تمدن عظیم و نوین اسلامی بوده و حرکت مداوم و جدی به سوی تحقق این تمدن باشد.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم با اشاره به اینکه غیر از پاداش و ثوابی که برای زیارت اربعین در روایات آمده است یک بُعد جهانی نیز وجود دارد و این مسئله خیلی مهم است، خاطر نشان کرد: بازخوانی و بازشناسی مبانی اندیشه مقام معظم رهبری از جهت مفهومی و ساختاری در مورد راهپیمایی عظیم اربعین و تولید ادبیات در این زمینه از اندیشه‌های ایشان و همچنین اهتمام نخبگان و اندیشمندان ایرانی و منطقه‌ای به ایده پردازی در باره نظریه اربعین و تمدن نوین اسلامی، می‌تواند گام‌های آغازین برای تحقق دیدگاه‌های مقام معظم رهبری داشته باشد.

اوهجرت نمادین به سوی حجت خدا و تقویت هویت شیعی را دو نمونه از کارکرد‌های ارزشمند راهپیمایی اربعین برشمرد و اضافه کرد: کسانی که قصد دارند به زیارت ابا عبدالله الحسین (ع) در اربعین حسینی مشرف شوند باید نکاتی را رعایت کنند و برادران مهمتر اینکه، عده‌ای در قالب تشیع، اما تشیع لندنی سعی دارند بین برادران ایران اسلامی تفرقه بیندازند، لذا مراقب این توطئه‌ها باشید، همچنین هر سال به تعداد خبرنگاران غیر مسلمان کنگره عظیم اربعین حسینی افزوده می‌شود لذا سعی کنید فرهنگ غنی و عظیم شیعه را به دنیا نشان دهید.

سردار حسن پلارک رئیس کمیته اسکان، تغذیه و کمک‌های مردمی راهپیمایی اربعین هم در این نشست گفت: حسینیه آذربایجانی‌ها در کربلا یکی از اولین حسینیه‌های ایرانی بود که احیا و فعال شد و از بهترین حسینیه‌های کربلاست که پرچم آذربایجان را در کربلا افراشته است.

او ادامه داد: کار‌های با عظمتی در کربلا و نجف صورت گرفته و ان شاءالله توسعه پیدا می‌کند تا به زائران اباعبدالله الحسین علیه السلام خدمت کنیم.

اوگفت: طبق برنامه‌ریزی، موکب‌ها از ۲ هزار و ۸۰ موکب در سال گذشته به ۲ هزار و ۸۰۰ موکب در سال جاری رسیده که به لحاظ کمّی و کیفی رشد داشته است.

پلارک همچنین در مورد اسکان زائران اباعبدالله الحسین (ع) بیان کرد: امسال تعداد اسکان زائران از ۸۰۰ هزار نفر در سال گذشته به ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر رسیده است و آماده هستیم که از این تعداد میزبانی کنیم و همه تمهیدات و ملزومات فراهم شده است.

 

انتهای پیام/

امسال تعداد اسکان زائران از ۸۰۰ هزار نفر در سال گذشته به ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر رسیده است

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.