آغاز برداشت و صادرات سبزی و صیفی خارج از فصل هرمزگان

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: برداشت محصول سبزی و صیفی خارج از فصل در هرمزگان اغاز شد.

آغاز برداشت و صادرات سبزی و صیفی خارج از فصل هرمزگانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان ، رضا امیری زاده، مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: برداشت محصول سبزی و صیفی خارج از فصل در هرمزگان اغاز شد.

او افزود:  برداشت سبزی و صیفی از ۵۵ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی  استان از آخرآبان آغاز شد و تا اردیبهشت سال آینده ادامه دارد.

  مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: پیش بینی می‌شود امسال یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن محصول سبزی و صیفی درهرمزگان برداشت شود که ۱۰درصد بیشتر از پارسال است.

رضا امیری زاده علت افزایش محصول سبزی و صیفی در هرمزگان را شرایط مناسب آب وهوایی و عملیات به زراعی بیان کرد و افزود:محصول خارج از فصل استان علاوه بر مصرف استان، به استان‌های فارس، خوستان، اصفهان، تهران و آذربایجان شرقی فرستاده می‌شود.

او گفت: کشور‌های عراق، افغانستان، حوزه خلیج فارس و آسیای میانه نیز مقصد صادرات محصولات خارج از فصل هرمزگان است.

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت: گوجه فرنگی، پیاز، فلفل، خیار، بادمجان و هندوانه محصولات خارج از فصل هرمزگان است  .

امیری زاده افزود: شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس از مهم‌ترین مناطق تولید این محصولات است.

انتهای پیام/ب

محصولات هرمزگان روانه بازار شد

برچسب ها: اقتصادی ، کشاورزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.