کارگروه ویژه رسیدگی به فضا‌های آموزشی مناطق سیل‌زده تشکیل شد

کارگروه ویژه رسیدگی به فضا‌های آموزشی مناطق سیل‌زده در استان‌های جنوبی برای کمک به مدارس سیل‌زده در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان با حضور رییس سازمان نوسازی مدارس کشور تشکیل شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، مهراله رخشانی‌مهر معاون وزیر در جلسه سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: همان طور که مقام معظم رهبری نیز تأکید کرده‌اند همه وظیفه داریم طبق وظیفه انسانی و نیز حسب مسئولیتی که در قبال مردم به ویژه دانش‌آموزان و آینده‌سازان کشورمان داریم، به سهم خود در هر حوزه‌ای که می‌توانیم به کمک هموطنان گرفتار شده در مناطق سیل‌زده بشتابیم.

او با اشاره به ضرورت ارزیابی میدانی از میزان خسارات وارده به فضا‌های آموزشی در سریعترین زمان ممکن، افزود: علاوه بر ارزیابی کارشناسان ادارات‌کل استان‌های درگیر، تیم‌های تخصصی فنی و مهندسی برای ارزیابی و برآورد دقیق خسارات وارده به ساختمان‌های فضا‌های آموزشی و همچنین کمک به رفع بخشی از مشکلات این مناطق، به صورت گروه‎های جهادی داوطلب به استان‌های مذکور اعزام می‌شوند.

تعمیرات اساسی مدارس آسیب‌دیده نیازمند یاری خیرین نیکوکار مدرسه‌ساز

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با بیان اینکه در پی بارندگی‌های شدید در این مناطق، خوشبختانه هیچ فضای آموزشی تخریب نشده است، اظهار داشت: آسیب‌ها در حوزه فضا‌های آموزشی عمدتاً نیازمند تعمیرات اساسی یا جزیی است، اما با توجه به اینکه این حادثه موجب از بین رفتن زیرساخت‌ها و کاهش استحکام برخی مدارس قدیمی شده، نیازمند بازسازی و یا مقاوم‌سازی بسیاری از ساختمان‌های فضا‌های آموزشی نیز هستیم.

او ابراز امیدواری کرد که با بسیج خیرین نیکوکار مدرسه‌ساز که همواره به عنوان یکی از بازوان توانمند دولت در بحران‌ها همراه مردم و دولت بوده‌اند؛ با جذب مشارکت‌های مردمی بتوان بخشی از مشکلات فضا‌های آموزشی این مناطق را مرتفع کرد.

استان‌های معین به کمک مناطق سیل‌زده بیایند

معاون وزیر آموزش و پرورش همچنین از خرید تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی و ارسال کانکس برای مناطق محرومی که مدارس آن‌ها دچار آسیب‌های بیشتر شده است، خبر داد و تصریح کرد: تمام توان مجموعه را برای کمک به استان‌های درگیر بارندگی‌های اخیر به کار خواهیم گرفت و در این خصوص برخی ادارات کل نوسازی مدارس استان‌های کشور نیز به عنوان استان معین انتخاب خواهند شد تا روند بازسازی و ترمیم این فضا‌های آموزشی سرعت یابد.

ورود سامانه بارشی و بارندگی‌های سیل آسا در روز‌های ۲۰ تا ۲۲ دی ماه سبب قطع ارتباط ۸۹۰ روستا در استان سیستان و بلوچستان شد که به همین دلیل و شرایط بد جوی در روز نخست امکان امداد رسانی بسیار محدود بود، اما پس از آن کار امداد رسانی و ارائه خدمات به سیل زدگان به وسیله قایق، بالگرد و روستا‌هایی که ارتباط زمینی آن‌ها برقرار شده با خودرو‌های سبک و سنگین با سرعت ادامه دارد.

 

انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار