جمع آوری زعفران‌های فاقد مشخصات و مجوز‌های غذایی

مدیر گروه بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی سیرجان گفت: زعفران‌های بسته بندی، پودر زعفران و عصاره زعفران تقلبی به دلیل نداشتن مشخصات و مجوز‌ لازم جمع آوری شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  محمد نادری پور مدیر گروه بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی سیرجان گفت: زعفران‌های بسته بندی، پودر زعفران و عصاره زعفران تقلبی به دلیل نداشتن مشخصاتی ازجمله پروانه ساخت یا شناسه نظارت، آدرس کارگاه و شماره تماس و همچنین استفاده از رنگ مصنوعی باتوجه به نتایج آزمایشگاه غذاودارو، از سطح شهرستان با تلاش بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی با همکاری کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشکده جمع آوری شدند.

اوافزود: شهروندان از خرید زعفران‌های فاقد علامت سیب سلامت و پروانه ساخت که در زیر سیب سلامت (لوگوی سازمان غذا و دارو) درج می‌شود، خودداری نمایند.

نادری پور تصریح کرد: درج علامت سیب سلامت به تنهایی بر روی بسته بندی موادغذایی کافی نیست و حتما باید به همراه آن پروانه ساخت که شامل دو رقم قبل از علامت (/) و پنج رقم بعد از آن می‌باشد نیز درج شود.

مدیر گروه بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی سیرجان بیان داشت: به فروشندگان موادغذایی نیز توصیه می‌شود از تهیه و توزیع موادغذایی نامبرده شده خودداری نمایند.

بازرسان بهداشت محیط درصورت مشاهده علاوه برجمع آوری این نوع موادغذایی، متصدیان مربوطه را به دادسرا و تعزیرات حکومتی معرفی می‌کنند.

انتهای پیام /ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار