میزان آفلاتوکسین موجود در شیر تولیدی در استان کرمانشاه بسیار پایین است

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه به مردم استان برای مصرف شیر و لبنیات اطمینان خاطر داد.

میزان آفلاتوکسینبه گزارش    گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، شاهرخ یارویسی  با اشاره به مطرح شدن موضوع وجود آفلاتوکسین در شیر از سوی یک کارشناس، گفت: میزان آفلاتوکسین موجود در شیر تولیدی در استان به اندازه‌ای پایین است که اصلا قابل اندازه‌گیری نیست.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه با اشاره به انجام آزمایشات مرتبط با "بارمیکروبی"، "تقلب در شیر" و "آفلاتوکسین" به صورت ماهیانه در استان، گفت: در این راستا به طور مرتب از هفت مرکز جمع آوری شیر در استان نمونه برداری و نسبت به انجام این آزمایشات اقدام می‌شود.

یارویسی اضافه کرد: بر اساس گزارش‌ها میزان آفلاتوکسین موجود در این نمونه‌ها آنقدر پایین است که دستگاه‌های موجود قادر به اندازه گیری آن نیستند.

او تاکید کرد: با توجه به این آزمایش‌ها، مصرف شیر و دیگر لبنیات جای هیچ گونه نگرانی ندارد و مردم استان با خیال راحت می‌توانند شیر و لبنیات خریداری و مصرف کنند.

یارویسی وجود مقادیر جزیی از آفلاتوکسین در شیر را در همه کشور‌ها حتی آمریکا و کشور‌های اروپایی اجتناب‌ناپذیر عنوان کرد و افزود: میزان آفلاتوکسین موجود در شیر تولیدی در استان بر اساس نتایج آزمایش‌های موجود حتی از این کشور‌ها هم پایین‌تر است.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه در ادامه مردم را به خرید شیر و سایر لبنیات از مراکز معتبر توصیه کرد و افزود: توصیه می‌شود مردم از خرید شیر و لبنیات فله‌ای صرف نظر کرده و فقط محصولات پاستوریزه، استرلیزه و هموژنیزه مصرف کنند.

انتهای  پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار