رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در پاسخ به سیتنا:

با بررسی باگ‌های موجود، مشکل کندی سرعت سامانه نت سنج پلاس را رفع می‌کنیم

فلاح جوشقانی اظهار کرد: در ابتدای فعالیت هر سامانه بازدید‌ها زیاد است و ما شب اول دچار مشکل شدیم؛ اما با بررسی سامانه و باگ‌های موجود، مشکل کندی سرعت سامانه‌ نت سنج پلاس را رفع می‌کنیم.

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در نشست خبری پیرامون "راه اندازی سامانه نت سنج پلاس و قابلیت‌های آن" که امروز ۲۶ بهمن ماه سال جاری در محل این سازمان برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگار سیتنا پیرامون برخی اختلالات در سامانه‌ "نت سنج پلاس" و سرعت پایین در دسترسی به این سامانه برای برخی کاربران، گفت: در ابتدای فعالیت هر سامانه بازدید‌ها زیاد است و ما شب اول دچار مشکل شدیم. اول ظرفیت یک‌گیگابیت در ثانیه داشتیم که به دو گیگابیت در ثانیه افزایش دادیم، اما سامانه و باگ‌هایی که دارد را مورد بررسی قرار می‌دهیم و مشکل کندی سرعت را رفع می‌کنیم.

وی در واکنش به پیشنهاد خبرنگار سیتنا مبنی بر امکان دسترسی بدون فیلتر کاربران به نظرات ارسالی در این سامانه هم گفت: پیشنهاد خوبی است که نظرات مردم بدون فیلتر در دسترس باشد و در اختیار مردم قرار گیرد، لذا وعده می‌دهیم که این بخش را بدون فیلتر و احتمالا طی یکی دو روز آینده راه‌اندازی کنیم.

فلاح جوشقانی در پاسخ به دیگر سوال خبرنگار سیتنا پیرامون عدم امکان تغییر سرویس دهنده‌ اینترنت ثابت توسط مشترکان ناراضی در بازه‌ زمانی کوتاه، گفت: در حوزه‌ اینترنت ثابت بخشی از مشکلات به بخش رانژه بر می‌گردد. مقرراتی که ما تنظیم کردیم این است که ظرف ۷۲ ساعت این شکایات رفع شوند که متاسفانه صورت نمی‌گیرد و این مشکلی است که در حوزه‌ مخابراتی داریم.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ادامه داد: از طرف دیگر خود اپراتور برای آنکه کاربرش را از دست ندهد، باید تمهیداتی در نظر گیرد.

فلاح جوشقانی، اظهار کرد: مشکل تغییر سرویس برای کاربران را قبول داریم و در صدد هستیم تا با ایجاد بخشی نرم افزاری این مشکل را رفع کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در تمام دنیا برای بهبود تکنولوژی پلتفرمی در اختیار مشترک قرار می‌گیرد. ما نیز با ایجاد نرم افزاری این پلتفرم را در اختیار مشترک قرار می‌دهیم که امیدواریم این نرم افزار با کمک همکاران ما در رگولاتوری ظرف شش ماه آینده در اختیار مشترکان قرار گیرد تا در مراکز مخابراتی شاهد چنین مشکلاتی برای تغییر سرویس دهنده‌ها نباشیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار