برگزاری کارگاه آموزشی فرآوری محصولات آبزیان

کارگاه آموزشی فرآوری محصولات آبزیان با هدف تنوع بخشی به تولیدات فرآوری آبزیان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،  حسن حسین نژاد رئیس گروه فرآوری و بهبود کیفیت آبزیان شیلات مازندران از برگزاری کارگاه آموزشی یک روزه فرآوری محصولات آبزیان خبرداد و گفت: این کارگاه آموزشی با هدف تنوع بخشی به تولیدات فرآوری آبزیان با حضور تعداد ۲۰ نفر از کارشناسان فنی واحد‌های تولیدی فرآوری شیلاتی استان و همکاران اداره کل شیلات مازندران به صورت تئوری و عملی برگزار شد.

او افزود: در این دوره آموزشی کارشناسان و شرکت کنندگان با روش‌های تولید محصولات جدید شیلاتی با ارزش افزوده زیر نظر استاد دوره، رفیع پوربا آخرین روش‌های فرآوری محصولات شیلاتی آشنا شدند.

حسین نژاد گفت: مازندران با تولید حدود ۱۱۰ هزار تن انواع آبزیان از جایگاه ویژه‌ای در کشور در این حوزه برخوردار است.

رئیس گروه فرآوری و بهبود کیفیت آبزیان شیلات مازندران افزود: با توسعه فرهنگ مصرف به صورت فرآوری شده می‌توان ارزش افزوده مناسبی را در این خصوص ایجاد کرد.

انتهای پیام/ س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار