برای پیشگیری از کرونا؛

میوه ها را چگونه ضدعفونی کنیم؟

معاون دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: میوه ها را باید با صابون مایع و یا آب اکسیژنه ضدعفونی کرد.

میوه هارا چگونه ضدعفونی کنیم؟به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، افسون تیزویر، معاون فنی بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با اشاره به خطر ویروس کرونا گفت: میوه ها را نمی توان با محلول وایتکس ضدعفونی کرد اما صابون مایع یا آب اکسیژنه مواد خوبی برای ضدعفونی کردن میوه ها است.

تیزویر گفت: اگر در منزل بیمار مبتلا به ویروس کرونا داریم باید منزل و لوازم او را با محلولی متشکل از یک پیمانه وایتکس و نه پیمانه آب ضدعفونی کنیم.

او افزود: افرادی که در جمع حضور پیدا می کنند باید در نظر داشته باشند که فاصله مناسب از سایر افراد، بین یک تا یک و نیم متر است.

معاون فنی بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: با توجه به این که ویروس کرونا یک ویروس ناشناخته است، شرایط و توصیه های ما نیز تغییر می‌ کنند‌.

او با بیان این که شهروندان خریدهای شب عید خود را به حداقل برسانند، افزود: باید از خرید مواد خوراکی روباز مانند قند فله ای، آجیل و... خودداری کرد.

تیزویر گفت: اگر دچار عارضه تنفسی شدیم، درمنزل بمانیم و ضمن مصرف مایعات از ویتامین  A و زینک استفاده کنیم.

او افزود: افرادی که تعداد تنفس‌ آنها به ۲۴عدد در دقیقه رسید حتما به پزشک مراجعه کنند.

انتهای پیام/د.خ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.