اراضی کشاورزی خوزستان در معرض خطر حمله ملخ‌های صحرایی

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان گفت: در این ۴ سال کلکسیون بحران های استان با هجوم ملخ ها کامل شد و مزارع کشاورزی نیز در معرض خطر حمله این حشره قرار دارند.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، کیامرث حاجی زاده مدیرکل مدیریت بحران استان خوزستان در جلسه مقابله با هجوم ملخ‌ها به استان گفت: در این ۴ سال کلکسیون بحران‌های خوزستان با هجوم ملخ‌ها به استان کامل شد.

او با اشاره به بحث شیوع بیماری کرونا در کشور بیان داشت: در قرارگاه مبارزه با کرونا در استان تاکید شده تا مردم برای حل این مساله همراه و همدل باشند و در این زمینه با همراهی مردم و مسئولان می‌توانیم در زمینه مقابله و کنترل این ویروس موفق باشیم.

حاجی زاده ادامه داد: باید دست یاری به سمت مردم دراز کنیم تا با ایجاد تعامل میان مسئولان و مردم در استان بتوانیم مسائل و مشکلات استان را در زمینه کرونا ویروس و هجوم ملخ حل کنیم.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان با بیان اینکه بحران اصلی استان کرونا ویروس است، تصریح کرد: سیلابی که در استان وجود داشت، با مدیریت انجام شده کنترل شد. البته باید در این زمینه به سرعت تاب آوری رودخانه‌ها بالا برود تا شاهد خسارت‌هایی در سیلاب‌های بعد نباشیم.

این مقام مسئول اظهار داشت: در خصوص کرونا ویروس که یک موضوع ملی است باید گفت که با تمام توان پای کار آمده ایم و هر آنچه نیاز است از سوی مسوولان کشوری ارائه شده است و امیدواریم هرچه سریع‌تر شاهد حل مشکلات در این زمینه باشیم.

حاجی زاده با اشاره به مساله هجوم ملخ‌ها به خوزستان افزود: در شرایطی نیستیم که از کنار این مساله به سادگی عبور کنیم. تحریم‌های ظالمانه‌ای که وجود دارد، شرایط را ویژه‌تر می‌کند و باید با جدیت پای کار مبارزه با این آفت باشیم.

او در ادامه گفت: به اندازه‌ای که باید برای مبارزه با کرونا ویروس جدی باشیم باید در مبارزه با هجوم ملخ‌ها به مزارع استان نیز جدی باشیم. این مساله مشکل همه استان و کشور است و همه باید کمک کنیم تا مشکل هجوم ملخ‌ها به مزارع استان را حل کنیم.

کیامرث حاجی زاده اظهار کرد: انتظار داریم مسئولان در این خصوص به صورت جدی عمل کنند تا شاهد حل مشکل هجوم ملخ‌ها به مزارع استان باشیم و استان اکنون در مرحله آماده باش برای مبارزه با ملخ‌ها نیز قرار دارد.

او بیان داشت: برای مبارزه با ملخ ها، فرمانداران باید به جد پای کار بیایند به ویژه در مناطقی که زراعت‌های فراوانی وجود دارد باید تلاش شود تا شاهد هجوم ملخ‌ها و از بین رفتن این مزارع در استان نباشیم.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.