طرز تهیه نان زغال اخته به همراه پنیر

در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه نان زغال اخته به همراه پنیر را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نان زغال اخته به همراه پنیر طعمی ترش و شیرین دارد و روش پخت آن نیز آسان است. برای تهیه خمیر این نان هم بهتر است از خمیر‌های آماده شیرینی پزی که در بیشتر سوپرمارکت‌ها موجود است، استفاده کنید.

مواد لازم:

نصف پیمانه آب پرتقال
یک چهارم پیمانه زغال اخته خشک
۱۱۵ گرم پنیر خامه‌ای
یک چهارم پیمانه شکر
۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل
یک ورقه خمیر آماده شیرینی پزی
۱ عدد تخم مرغ
بادام خرد شده

برای آیسینگ:

نصف پیمانه پودر قند
۱ قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه:

۱. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

۲. آب پرتقال را درون یک کاسه ریخته و به مدت ۳۰ ثانیه درون مایکروفر گرم کنید.

۳. زغال اخته‌های خشک را درون آن ریخته و بگذارید ۱۰ دقیقه خیس بخورد.

۴. در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای، شکر، عصاره وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست شوند.

۵. خمیر را روی یک سطح صاف باز کنید. بخش میانی آن را با مخلوط به دست آمده پر کنید. ۲ سانتی متر از بالا و پائین خمیر را خالی نگه دارید.

۶. با استفاده از یک چاقوی تیز دو طرف خمیر را به صورت اریب برش بزنید. نوار‌های بالا و پائین را جدا کنید.

۷. بقیه خمیر‌ها را به صورت بافت روی هم بیاورید.

۸. قبل از نوار آخر، خمیر را روی مواد برگردانید و سپس نوار آخر خمیر را ببافید.

۹. تخم مرغ را با کمی آب مخلوط کرده و با قلم مو روی خمیر بمالید.

۱۰. در آخر، پرک‌های بادام را ریخته و به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.

۱۱. این نان را با آیسینگ پودر قند تزئین و سرو کنید.

جذاب ترین و سرگرم کننده ترین مطالب در سرویس وبگردی

آموزش آشپزی؛ از سوسیس خانگی و کیک گل سرخ تا ته‌دیگ آردی و مُفطح + تصاویر

دانستنی‌ها؛ از خطرناک‌ترین اسباب‌بازی‌ها تا سلطان گواهینامه!

خانه‌داری؛ از رفع بوی بد خانه تا دفع پشه‌های ریز گلدان‌ها

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار