نحوه پاک کردن کنگر

می‌توانید با استفاده از مراحل زیر کنگرهایتان را به ساده‌ترین صورت تمیز کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کنگر یکی از سبزیجات فصل بهار است و بسیار لذیذ و سرشار از ویتامین است که بسیاری از افراد آن را به صورت خام و یا اینکه به عنوان سبزی در خورش استفاده می‌کنند.

از آن جا که یبوست یکی از مشکلات شایع بیشتر افراد است و تداوم این ناراحتی می‌تواند بیماری‌های دیگری را به دنبال آورد، بنابراین مصرف سبزیجات تازه هر فصل به صورت خام، پخته یا در انواع خورش‌ها می‌تواند کمک شایانی به رفع این مشکل کند و از سوی دیگر مواد ارزشمندی را به بدن برساند.

کنگر را معمولا به صورت خورش مصرف می‌کنند و سرشار از ویتامین‌های A، B، E و املاح معدنی است. قسمت مورد استفاده‌ی این سبزی، مانند کرفس، ساقه آن است که پس از جدا کردن تیغ‌ها و کمی تفت دادن در روغن می‌توان برای طبخ خورش کنگر به کار برد.

کنگر مانند کرفس شاخه شاخه است که هر شاخه اش چند سرشاخه دارد. برای آسانی کار می‌توانید به فاصله قد انگشت کوچک از انتهای شاخه ببرید و سرشاخه‌ها را جدا کرده هرکدام را جدا تمیز کنید؛ و یا شبیه من هر شاخه را در یک نوبت پاک کنید.

کندن تیغ‌های سر ساقه‌های کنگر با تیزی چاقو

تیغه یک چاقوی تیز و برنده را از اندکی پایینتر از محل آغاز تیغ‌ها به شاخه تکیه بدهید و به آرامی رو به بالا بکشید. به راحتی تیغ‌ها از گوشت (ساقه) کنگر جدا می‌شوند.

بریدن تیغ‌ها از سر ساقه‌های کنگر

سر شاخه‌ها را با چاقو ببرید.

کندن تیغ‌ها و جدا کردن ساقه‌های کنگر و بعد مرحله شستن.

معمولاً تیغ‌های چند سرشاخه ریز وسطی فقط شکل تیغ هستند و نرم و نازک هستند. این‌ها را لازم نیست ببرید. البته اگر خیلی حساس هستید می‌توانید آن‌ها را ببرید.

اکنون کنگر‌های تمیز شده را با تکه‌هایی به طول ۵ سانتیمتر ببرید و کنگر تکه شده را با آب سرد چند نوبت بشویید تا شن‌های آن گرفته شود. (اگر کنگر‌ها را تکه تکه کنید بهتر شسته می‌شود). همچنین می‌توان از نمک برای شستن کنگر استفاده کرد. اجازه ندهید کنگر‌ها ساعت طولانی داخل آب بمانند، زیرا سیاه می‌شوند.

می‌توانید کنگر‌های شسته شده را بپزید و با گوشتکوب کنگر‌ها را له کنید؛ و آن‌ها با ماست و نمک مخلوط کنید و نوش جان کنید. اگر مقدار آن‌ها زیاد آن‌ها را بسته بندی کنید و داخل فریزر نگهداری کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی ، کنگر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار