کد خبر: ۷۲۷۹۶۱۳
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۸
۲۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۲:۱۸
کد خبر : ۷۲۷۹۶۱۳

با دستور عمل‌های موجود می‌توان پاستیل را به سادگی تهیه کرد.

/به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه پاستیل را به سادگی یاد خواهید گرفت.

مواد لازم برای تهیه پاستیل:

 شکر  ۲ فنجان
آب یک فنجان
آب میوه یا نوشابه یک فنجان
 پودر ژلاتین  ۴ قاشق غذاخوری
اسانس یا رنگ خوراکی به میزان لازم

پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود. شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس از آن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید. ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید. مواد را در قالب‌های شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.

برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی آن‌ها بریزید و از قالب درآورید و در یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل را با طعم‌های مختلف می‌توانید بدون نگهدارنده تهیه کنید.

منبع: جام جم آنلاین

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر