طرز تهیه سوفله بادمجان

در مطلب زیر طرز تهیه سوفله بادمجان را به شما آموزش داده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر می خواهید نحوه درست کردن سوفله متفاوت و خوشمزه را یاد بگیرید با ما همراه باشید.

مواد لازم:
سفیده تخم مرغ = ۵ عدد
بادمجان =۳عدد
زرده تخم مرغ= ۳ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
سس سفید= ۱ لیوان (ترکیب ارد + کره +شیر)
پنیر پیتزا= ۱۵۰ گرم

طرز تهیه:
بادمجونارو پوست کنین و حلقه جلقه تو روغن سرخ کنین زرده رو با نمک وفلفل خوب بزنین بعد با سس سفید مخلوط کنین سفیده رو جدا بزنین تا سفید و پوک بشه و به مخلوط سس و زرده اضافه کنین ته ظرف پیرکستونو چرب کنین مقداری از مخلوط سس و زرده و سفیده بریزین روشو بادمجون بچینین (اگه دوست داشتین میتونین مخلوط پیاز داغ با گوشت چرخ کرده هم بریزین روی بادمجونا) بعد کمی پنیر رنده شده بریزین بعد بقه مواد سوفله را میریزیم سطح روی سوفله رو با پنیر پر میکنیم ظرف سوفله رو در یک ظرف اب گرم میزاریم و ظرف اب رو کف فر که قبلا با حرارت ۱۸۰ گرم کردیم میزاریم به مدت نیم ساعت تا سوفله کاملا پف کنه و روش طلایی بشه
فوتای کوزه گری:
سوفله رو میتونین روی حرارت مستقیم فر هم بزارین مثل کیکا هم میتونین تو ظرف اب.
این غذا باید داغ داغ سرو بشه اگه واسه مهمونی درست کردین تو ظرف وارمر سرو کنین تا داغ بمونه.

ظرف سوفله دیواره دار باشه، چون پف میکنه و سرریز میشه اگه ظرفتون دیواره نداشت با فویل واسش دیواره درست کنین البته دیواره‌های ظرف رو هم حتما چرب کنین.

جذاب ترین و سرگرم کننده ترین مطالب در سرویس وبگردی

آموزش آشپزی؛ از سوسیس خانگی و کیک گل سرخ تا ته‌دیگ آردی و مُفطح + تصاویر

دانستنی‌ها؛ از خطرناک‌ترین اسباب‌بازی‌ها تا سلطان گواهینامه!

خانه‌داری؛ از رفع بوی بد خانه تا دفع پشه‌های ریز گلدان‌ها

 

گردآوری: آلامتو

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار