کانولی شیرینی سنتی است که به عنوان یک دسر ایتالیایی محبوب در کل دنیا شناخته می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دستور تهیه ذکر شده در گزارش پیش رو شامل تمام نکات مهم پخت شیرینی کانولی است.

 

مواد لازم برای خمیر:

کره ۳۰ گرم

زرده تخم مرغ ۳ عدد

رنده پوست لیمو ۱ قاشق چایخوری

دارچین ۱ قاشق غذاخوری

سرکه سفید ۱ قاشق چایخوری

شکر ۳۰ گرم

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

آرد ۲۵۰ گرم

 

مواد لازم برای داخل کانولی:

 

پنیر ماسکارپونه ۱ فنجان

پودر شکر ۱/۴ فنجان

عصاره وانیل یا قهوه ۲ قاشق چایخوری

 

دستور پخت:

 

ابتدا در ظرفی بزرگ تمام مواد خشک پوسته کانولی را با هم خوب مخلوط کنید. در ظرفی دیگر کره نرم شده، زرده تخم مرغ و سرکه را با هم خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. مواد‌تر را به آرامی به مواد خشک بیافزایید و با دست ورز دهید تا کاملا خمیری و یکدست شود. خمیر بدست آمده باید نرم و یکدست باشد، سپس آن را در ظرفی درپوش‌دار به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.

روغن را در تابه‌ای مناسب و عمیق بریزید و بگذارید خوب داغ شود. قالب‌های استیل استوانه‌ای شکل را (قالب کانولی) کمی چرب کنید تا بعد از سرخ شدن کانولی‌ها راحت از آن‌ها بیرون بیایند. خمیر را از یخچال در بیاورد و به کمک وردنه کاملا پهن کنید. از خمیر پهن شده تکه‌های گرد به اندازه یک کف دست یا کمی بزرگ‌تر جدا کنید و به دور قالب‌ها بچسبانید. حال قالب‌ها را به نوبت درون روغن داغ بیاندازید و ۲ تا ۴ دقیقه فرصت بدهید تا کاملا سرخ شود. بعد سرخ شدن، هنگامی که هنوز پوسته کانولی گرم است آن‌ها را از قالب جدا کنید و روی دستمال کاغذی مناسب بگذارید تا سرد شود.

 

پنیر ماسکارپونه، پودر شکر و عصاره قهوه یا وانیل (به دلخواه) را با هم مخلوط کنید و به آرامی بسیار هم بزنید تا سفت و یکدست شود. مایه بدست آمده را به کمک قیف یا ماسوره مناسب درون پوسته کانولی بریزید.

نکات:

 

با اضافه کردن پودر کاکائو به خمیر کانولی می‌توانید، کانولی کاکائویی داشته باشید. پنیر ماسکارپونه را به دلخواه با هر موادی می‌توانید طعم‌دار کنید همانند: دارچین یا عصاره شکوفه پرتقال. اگر پنیر ماسکارپونه نبود می‌توانید از کرم کاستارد و خامه قنادی کم شیرین نیز استفاده کنید. همینطور اگر تمایل به یادگیری تهیه پنیر ماسکارپونه دارید، می‌توانید از طریق هم سایت و بخش طرز تهیه پنیر ماسکارپونه، خودتان این پنیر را تهیه نمایید.

منبع: فرهنگ غذا

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مهراوه
۱۵:۲۳ ۰۷ فروردين ۱۳۹۹
خیلی با حال بود
Iran (Islamic Republic of)
مهراوه
۱۵:۲۲ ۰۷ فروردين ۱۳۹۹
خیلی با حال بود