طرز تهیه مرغ بولگوگی خوشمزه

مرغ بولگوگی یک وعده غذایی سریع و آسان است و مزه‌ای منحصر به فرد و خوشمزه دارد. می‌توان به جای گوشت مرغ از گوشت گاو نیز استفاده کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این غذا را می‌توان با برنج سرو کرد یا حتی به عنوان غذای کامل به‌تن‌هایی مصرف کرد. پخت این غذا بسیار سریع و آسان است و توصیه می‌کنیم برای یک بار هم شده این غذا را درست کنید.

مواد لازم:

یک چهارم فنجان پیاز خرد شده
پنج قاشق غذاخوری سس سویا
دو و نیم قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
دو قاشق غذا خوری سیر خرد شده
دو قاشق غذا خوری روغن کنجد
یک قاشق غذا خوری دانه کنجد
نصف قاشق چای خوری کاین
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان، برش داده شده به شکل نوار باریک

طرز تهیه:

پیاز، سس سویا، شکر قهوه‌ای، سیر، روغن کنجد، دانه کنجد، فلفل قرمز، نمک، و فلفل سیاه را با هم در یک کاسه ریخته و به طور کامل با هم مخلوط می‌کنیم.

حال سرکه و ادویه‌ها را می‌ریزیم و گوشت را درونش می‌خوابانیم تا مزه‌دار شود و همه مواد را با هم در یک ماهیتابه مخلوط کرده و روی گاز قرار می‌دهیم و حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت قرا می‌دهیم.

منبع: مجله آلامتو

انتهای پیام/

برچسب ها: مرغ ، سینه مرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.