کد خبر: ۷۲۸۹۹۷۲
گروه : یزد » یزد
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۴
۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۴
کد خبر : ۷۲۸۹۹۷۲
گروه : یزد » یزد

سرپرست مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: به منظور پیشگیری از انتقال احتمالی ویروس کرونا از طریق آجیل و تخمه قبل از مصرف آن را حرارت بدهیم.

در روز‌های کرونایی چگونه آجیل رو مصرف کنیم؟آزاده نجار زاده سرپرست مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، گفت: با توجه مصرف آجیل در عید نوروز برای پیشگیری از انتقال احتمالی کرونا ویروس از طریق آجیل بهتر است قبل از مصرف برای اطمینان خاطر مورد حرارت قرار بدهیم.

او افزود: برای مصرف آجیل بعد از خارج کردن از بسته بندی بهتر است در فر یا مایکروفر که اگر از فر استفاده می‌کنیم به مدت یک ربع و در صورت استفاده از مایکروفر به مدت دو دقیقه مورد حرارت قرار بگیرد.

سرپرست مرکز تحقیقات تغذیه و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد، همچنین گفت: توصیه می‌شود از خرید مقدار زیاد آجیل جلوگیری شود و اگر هم مجبور به استفاده از آجیل هستیم حتما از مغازه‌هایی که اجازه دست زدن و تست کردن به مشتری رو نمی‌دهند و شرایط بهداشتی رو رعایت می‌کنند تهیه شود.

 نجار زاده ادامه داد: آجیل‌های باز و بسته بندی شده مانند بادام، پسته، تخمه  را  به هیچ عنوان از دست فروشان خریداری نکنید.

انتهای پیام/ی

سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
سوالات کرونا-پایین خبر دسکتاپ
بانک مسکن
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر