روحانی در جلسه هیئت دولت:

آمادگی آمریکا برای کمک به ایران در مقابله با کرونا دروغ بزرگ است/ امسال سال افتتاح طرح‌های مهم در کشور است/ تولید با سرمایه‌گذاری امکان پذیر است

رئیس‌جمهور گفت: وزرا در روز‌ها و هفته‌های آینده طرح‌های مهمی که در سال ۹۹ در عرصه‌های مختلف تکمیل می‌کنند، اعلام کنند.

تشکر روحانی از مردم به‌خاطر رعایت دستورالعمل‌های ستاد ملی کرونابه گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور روز دوشنبه در جلسه هیئت دولت با بیان اینکه در سال جدید همه توانمان را باید در راه توسعه و پیشرفت کشور بکار بگیریم، به فهرستی از دستاورد‌های اقتصادی دولت در سال ۹۸ اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب، حرکت سریعتر و قوی‌تر در تولید را می‌خواهند و راه تحقق آن نیز انجام یک سری اقدامات زیربنایی و سریع است.

حجت‌الاسلام روحانی با بیان اینکه امسال همچنین سال افتتاح طرح‌های مهم در کشوراست، از همه وزرا خواست در روز‌ها و هفته‌های آینده طرح‌های مهمی که در سال ۹۹ در عرصه‌های مختلف تکمیل می‌کنند، اعلام کنند.

متن کامل سخنان رئیس جمهور به این شرح است:

«بسم‌الله الرحمن الرحیم

امروز اولین جلسه هیئت دولت در سال ۱۳۹۹ تشکیل شد که بخشی از بحث‌های امروز راجع به مسائل کرونا بود؛ اقداماتی که شده و اقداماتی که باید انجام بگیرد و بخشی از آن هم راجع به مسائل بودجه و آنچه در سال جدید، به عنوان جهش تولید مطرح است.

در آغاز باید از مردم عزیز و خوب کشورمان تشکر و سپاسگزاری کنم که همه دستورالعمل‌ها و خواهش‌هایی که ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت و درمان داشتند، اکثریت قاطع مردم به آن عمل کردند؛ دید و بازدید‌های عید را در فضای غیرحضوری انجام دادند، بسیاری از مردم سفر‌ها را کنسل کردند؛ حالا چه با وسایل شخصی و چه وسایل عمومی که می‌خواستند بروند و باز گزارشات ما این است آن‌هایی هم که به سفر رفتند در محل سکونت جدید خود ماندند و این مساله قرنطینه شخصی و داوطلبانه را همه اجرا و عمل می‌کنند و این ماندن در منزل امروز به عنوان بهترین راه برای این است که سریع‌تر به شرایط معمولی جامعه خود دست پیدا کنیم و مردم بتوانند زندگی راحت خود را ادامه دهند.

از تولیدکنندگان محترم و آنهایی که نیازمندی‌های مردم را تامین و اداره می‌کنند؛ مردم ما توجه دارند که همه آنهایی که برای تولید آب آشامیدنی سالم در کنار تصفیه‌خانه‌های بزرگ تلاش می‌کنند تا آب بهداشتی سالم در اختیار مردم شهر و روستا قرار گیرد؛ همه آن‌هایی که تلاش می‌کنند برای اینکه نیازمندی‌های انرژی در اختیار مردم قرار گیرد، حالا برق، گاز، گازوئیل، بنزین هست؛ همه آن‌هایی که در بخش‌های مختلف و پمپ بنزین‌ها فعالیت می‌کنند؛ همه فروشگاه‌های مواد غذایی و همه کارخانجاتی که امروز برای وسایل بهداشتی و مواد غذایی مردم کار می‌کنند، واقعا باید از آن‌ها تشکر و سپاسگزاری کنیم که در صحنه نیازمندی‌های جامعه فداکاری می‌کنند.

البته فداکاری بالاتر برای آن عزیزان ما هست که در بیمارستان‌ها برای نجات جان انسان‌ها مشغول تلاش هستند و شبانه روز هم کادر درمانی کشور و نظام سلامت و هم نیرو‌های مسلح و هم آن‌هایی که داوطلبانه آمدند و امکانات خود را اعم از پول نقد یا امکانات خاص در اختیار سیستم بهداشت و درمان قرار دادند برای اینکه ما از این شرایط خاص عبور کنیم؛ هلال احمر، نیرو‌های مسلح، نیروی انتظامی، بسیج و همه آن‌هایی که در جاده‌ها به خاطر سلامت شما ایستادند و از شما می‌خواهند که اگر شرایط عادی را ندارید به سفر ادامه ندهید. ممکن است برای بعضی از عزیزان ما خوشایند نباشد، اما بدانند که «وَ عَسى أَنْ تَکْرَهُوا شَیْئاً وَ هُوَ خَیْرٌ لَکُمْ» گاهی وقت‌ها بعضی چیز‌ها خوشایند نیست، اما هم ضروری و لازم و هم به نفع جامعه است.

باز هم به مردم عزیز کشورمان اطمینان می‌دهم که همه ارکان نظام، همه مسوولین از دولت و سایر قوا و نیرو‌های مسلح، همگی اولین دغدغه خاطرشان سلامت شما و فرزندان شما و تامین نیازمندی‌های زندگی شماست و الحمدالله شرایط ما در مقایسه با سایر کشور‌ها حتی کشور‌های پیشرفته و اروپایی چه از نظر تامین نیازمندی‌های ضروری، بهداشتی و چه از نظر بیمارستان، تخت بیمارستان و نقاهتگاه‌ها شرایط بهتری است و این در سایه تلاش و کوشش همگی است.

از رسانه‌ها و صدا و سیما هم تشکر می‌کنم؛ آنها هم برای آگاهی و آموزش مردم، همه گونه تلاش را انجام می‌دهند و همه عزیزانی که در فضای مجازی، بچه‌ها را سرگرم می‌کنند، ورزش را به آنها یاد می‌دهند شادی را به داخل خانه می‌برند، حالا چه از طریق برنامه‌های صدا و سیما و چه از طریق فضای مجازی از آن‌ها هم تشکر و سپاسگزاری می‌کنم.

ما باید با همکاری و هماهنگی با یکدیگر و همنوایی ان شاءالله این روز‌های سخت را بگذرانیم و خواهیم گذراند؛ این یک بلیه جهانگیر و همه گیر است و همه باید در این زمینه تلاش کنیم.

در ایام عید امسال هم برخی سنت‌های ملی و سنت‌های دینی خود را کنار گذاشتیم و هم نتوانستیم به اماکن مقدسه برویم و هم نتوانستیم در نماز‌های جماعت و جمعه برویم و هم نتوانستیم دید و بازدید معمولی مرسوم همه ساله را انجام دهیم؛ بنابراین برخی از مناسک ملی خود و برخی از مناسک دینی خود را به خاطر هدف مهم‌تر و بالاتر که سلامت بوده کنار گذاشتیم؛ ان شاءالله خداوند زندگی مردم را توام با سلامت می‌کند و بعدا در فرصت‌های دیگر مردم جبران خواهند کرد.

به هر حال اسلام قبل از همه دین بهداشت است؛ ۱۴ قرن پیش در آن دورانی که اروپا و غرب اساسا خیلی با مسائل بهداشتی سر و کار نداشتند، جزیره العرب هم به طریق اولی کاری به بهداشت نداشت، یکی از اصول اولیه اسلام «النظافه من الایمان» بود و مردم را به پاکی و پاکیزگی تشویق کرد و از مردم خواست برای پنج وقتی که به نماز می‌ایستند، دست و صورت خود را بشویند، سر و پا را مسح بکشند؛ یعنی اساس نظافت درون عبادت و دین ماست.

از لحاظ ملی هم آن کسی که الکل را اختراع کرد زکریای رازی و دانشمند ایرانی بود؛ آن ماده‌ای که ماده‌المواد بسیاری از ضدعفونی‌هاست، آن هم به دست ایرانی‌ها بوده که تولید شده و در اختیار انسان‌ها قرار گرفته است.

اساسا بخش بزرگی از علم پزشکی را ایرانی‌ها ترویج کردند؛ بوعلی سینا‌ها و دیگران. بنابر این جهان مرهون فرهنگ اسلام و فرهنگ ایرانی در بسیاری از زمینه‌های علمی و بهداشتی است و همه باید در این مقطع قدردان همدیگر باشیم.

مساله دیگری که باید بر آن تاکید کنم اینست که در این سال جدید باید همه توان خود را برای توسعه و پیشرفت کار و کشور به کار بگیریم؛ مقام معظم رهبری در این سال‌های اخیر همواره بر مسائل اقتصادی و تولید و جهش تولید تاکید کردند و دولت همه توان خود را در سال گذشته به کار گرفت برای اینکه تولید رونق پیدا کند. اینکه در سال گذشته موفق شدیم ۷ هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی را فعال کنیم، به معنای این بود که سال تولید را دنبال کردیم؛ اینکه در سال گذشته توانستیم صد‌ها طرح مهم را افتتاح کنیم به معنای این بود که در مسیر تولید حرکت کردیم؛ اینکه مردم امسال در هیچ مقطعی حتی در زمستان احساس نکردند که کمبود و مشکل گاز هست، این همان اثر تولیدی بود که مردم مشاهده می‌کردند.

با اینکه مصرف بنزین ما یک مقطعی تا ۱۰۰ میلیون لیتر در روز هم پیش رفت، اما در عین حال نیاز به بیگانگان نداشتیم و در داخل تولید کردیم؛ این به معنای همان کار و فعالیتی است که مردم در زندگی روزمره خود احساس و لمس می‌کردند.

اینکه بازار ما بازاری بود که گاهی بعضی از جنس‌ها گران‌تر و بعضی‌ها متعادل بود، اما قفسه‌ها خالی نبود، به معنای این بود که مردم در زندگی روزمره خود این تولید را لمس می‌کردند؛ البته بعضی از جا‌ها هست که تلاش‌ها و کوشش‌ها یک مقدار زمان می‌برد که به نتیجه برسد؛ به طور طبیعی ممکن است مردم آن موارد را لمس نکنند و لمس آن موارد احتیاج به جهش بزرگ دارد و آن که مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند اینکه مواردی که برای مردم ملموس نبوده یک تلاش مضاعفی را انجام دهیم برای اینکه تا پایان سال یعنی سال ۹۹ برای مردم ملموس شود.

این دستور ایشان یک فرصت بسیار خوبی برای دولت، تولید کنندگان، بخش خصوصی، بخش عمومی غیردولتی و برای همه است که تلاش خود را مضاعف کنیم؛ اتفاقا از وزرا خواستم که در روز‌ها و هفته‌های آینده و ان شاءالله در همین ماه فروردین طرح‌های مهمی که در سال ۹۹ تکمیل می‌کنند و تا پایان ۹۹ به افتتاح می‌رسد، اعلام کنند و به مردم بگویند که امسال در زمینه آب، برق، تصفیه‌خانه، نفت، گاز، فلرها، پتروشیمی، صنایع، کشاورزی، در زمینه مسکن، راه و مسائل دفاعی، هر کس در هر بخشی که مسوولیت به عهده دارد، چه طرح‌هایی افتتاح می‌شود.

اینکه این همه توانستیم شرکت‌های دانش‌بنیان را فعال کنیم و یک رقمی نزدیک به ۵ هزار شرکت دانش بنیان در سال‌های اخیر فعال شد؛ اینکه در زمینه فضای مجازی این همه کسب و کار فعال شد و ان شاءالله باید در فضای مجازی و اقتصاد دیجیتال اعلام کنیم که تا پایان سال چه کار‌هایی را انجام می‌دهیم و چگونه باید این حرکت را به پیش ببریم.

در بحث روابط خارجی چه اقداماتی را تا پایان سال پیش رو داریم؛ کاری که باید روابط خارجی انجام دهد در زمینه تولید، صادرات، مواد اولیه‌ای که نیاز داریم و باید وارد کنیم، همه این‌ها را ان شاءالله به مردم اعلام می‌کنیم.

طرح‌های مهمی را به عنوان سال افتتاح طرح‌های مهم در ایران امسال اعلام کردم و تا پایان سال شاهد افتتاح طرح‌های بسیار مهم در زمینه‌های مختلف در کشور خواهیم بود و از همین الان هم باید فهرست این افتتاح‌ها به اطلاع مردم برسد و همه توان خودمان را به کار بگیریم تا این طرح‌ها برای اینکه آنچه مورد نظر مقام معظم رهبری بوده به ثمر بنشیند.

ایشان تولید مضاعف را می‌خواهند، ایشان حرکت سریع‌تر و قوی‌تر در تولید را امسال می‌خواهند؛ راه آن اینست که اقدامات زیربنایی سریع در همین ماه‌های اولیه باید انجام دهیم؛ اصلاحات بانکی یکی از مسائل اساسی ما هست؛ همه مردم عزیز بدانند اگر تولید می‌خواهد فعال شود یعنی سرمایه؛ تولید یعنی سرمایه، تولید یعنی علم و دانش و فناوری، تولید یعنی روابط خارجی با دنیا؛ اگر این سه را حذف کنید، تولیدی به وجود نمی‌آید. جهش تولید در سایه روابط خوب با همسایگان و دوستان در سطح جهان است؛ برای واردات و صادرات، برای اینکه علم و دانش را بیاموزیم و بیاموزانیم، هر دو هم تعلیم هم تعلم؛ اگر ما می‌خواهیم سال، سالِ جهش تولید باشد، تولید بدون سرمایه گذاری امکان پذیر نیست؛ حالا یا سرمایه گذاری اول یا سرمایه‌گذاری‌ای که ما نیاز داریم برای سرمایه در گردش یا برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمامی که در اختیار داشتیم؛ همه این‌ها سرمایه می‌خواهد.

اشتغال هم می‌خواهیم؛ اشتغال هم در سایه سرمایه است و در کنار این‌ها فناوری و تکنولوژی می‌خواهیم. حالا اگر تکنولوژی وسرمایه آمد، اما نتوانستیم ماده اولیه که نیاز داریم وارد کنیم؛ باز هم تولید نمی‌شود، اگر ماده اولیه آمد و تولید کردیم، نمی‌توانیم صادر کنیم باز هم انجام نمی‌گیرد؛ بنابراین سیاست خارجی، روابط خارجی، علم و تکنولوژی و سرمایه، اساس این برنامه است و باید این‌ها را مد نظر قرار دهیم.

اصلاحات بانکی می‌تواند کمک اصلی را به تولید انجام دهد؛ سرمایه‌های جامد باید بیاید و فعال شود، دستگاه‌های دولتی باید سهام خود را به بازار بورس عرضه کنند؛ در سال گذشته شرایط بسیار خوبی در بورس داشتیم و ان شاءالله امسال هم شرایط خوبی در بورس خواهیم داشت؛ رونق بورس به این است که همه دستگاه‌های دولتی سهام و اموال خود را در بورس عرضه کنند؛ امسال برای حرکت در تولید نیازمندیم که این سهام را به بازار بورس و یا فرابورس عرضه کنیم و بتوانیم تحول بزرگ را شاهد باشیم.

اصلاحات گمرکی یکی از مسائل مهم برای تولید است؛ اتفاقا امروز صبح یکی از بحث‌های ما کاغذبازی در گمرک بود؛ یعنی یک اموالی خریداری می‌شود که مورد نیاز جامعه است، وارد گمرک می‌شود و به انبار می‌رود، حال از این انبار چه وقت خارج می‌شود باید کسی بیاید که محاسبات ریاضی قوی داشته باشد و به ما بگوید چقدر طول می‌کشد؛ استاندارد یک طرف قصه است، غذا و دارو یک طرف قصه است، بخش دامپزشکی و کشاورزی یک طرف قصه است، خودِ بهداشت و درمان در بخشی یک طرف قصه است، بانک مرکزی یک طرف قصه است؛ همه الحمدالله هستند، نعمت خداوند فراوان است برای اینکه این جنسی که آمده، وارد گمرک شده خارج نشود؛ بماند تا بماند که اموال متروکه شود که بعد بلایی سرِ آن اموال متروکه بیاید.

بیاییم واقعا گمرک را اصلاح کنیم؛ وقتی می‌گویم گمرک را اصلاح کنیم یعنی همه دستگاه‌هایی که نظارت و دخالت دارند. نمی‌خواهم بگویم که نظارت آن‌ها قطع شود؛ کاغذبازی از بین برود؛ برای الکل و نیازمندی همین ایام به خاطر کرونا یک جنسی را می‌خواهیم از گمرک خارج شود و به اصفهان برود؛ چند روز خودِ من ساعت‌ها با وزرای مختلف وقت گذاشتم؛ از این خوان رد می‌شویم، گرفتار خوانِ بعدی می‌شویم؛ خوان بعدی را رد می‌کنیم گرفتار خوان بعدی می‌شویم؛ این هفت‌خوانی که گفتند فکر کنم اشتباه کردند؛ اینجا هفتاد خوان داریم. باید این‌ها را اصلاح کنیم و این اصلاح هم وظیفه ما، مجلس و قوه قضاییه است؛ همه مسوولیم و باید دست به دست هم بدهیم.

سیستم مالیاتی را باید اصلاح کنیم؛ هم مردم باید در کسب و کار خود مالیات بدهند و هم باید به گونه‌ای باشد که به کسب و کار مردم لطمه نزند. چگونه مالیات بگیریم؟ چه وقت مالیات بگیریم؟ بر چه مبنایی مالیات بگیریم؟ این‌ها هم بخشی است که باید در زمینه مالیاتی اصلاح کنیم.

اگر جهش تولید می‌خواهیم باید این زیربنا‌ها اصلاح شود؛ فضای کسب و کار باید بهبود پیدا کند. شما یک مجوز می‌خواهید چقدر معطلی دارد تا به آن مجوز برسید؟ تا ما این را اصلاح نکنیم فضای کسب و کار ما بهبود پیدا نمی‌کند؛ مردم در فضای کسب و کار نیاز به امنیت کافی دارند؛ اگر امنیت نباشد، این یکی دخالت می‌کند، آن یکی دخالت می‌کند و نمی‌توانیم به نتیجه و جایی برسیم.

باید مردم احساس کنند در فضای عادلانه هستند؛ اگر بنا باشد یک تولید دست بخش خصوصی یک جور است، یک تولید دست نیروی مسلح یک جور است، یک تولید دست نهاد‌های دیگر یک جور دیگر است، یک تولید دست دولت است؛ این رانت‌ها را باید برداریم؛ باید شرایط مساوی شود و رقابت عادلانه‌ای بین همه دستگاه‌ها ایجاد شود؛ باید رانت‌ها کنار رود تا بتوانیم شاهد یک حرکت قابل قبول در زمینه تولید باشیم؛ البته همه می‌دانیم و مردم می‌دانند در شرایط بسیار سختی هستیم؛ ما در یک شرایط معمولی اقتصادی نیستیم؛ تحریمی که تحریم ظالمانه، غیرقانونی و تروریستی که از طرف آمریکا به مردم ایران تحمیل شده و متاسفانه مشکلات زیادی برای ما درست شده است.

اینکه آمریکایی‌ها می‌گویند در شرایط سختی کرونا حاضریم به ایران کمک کنیم از آن دروغ‌های بزرگ تاریخ است؛ مثل یک آدمی که آمده سر چشمه را گرفته و نمی‌گذارد کسی به سمت چشمه آب زلالی که وجود دارد برود و یک لیوان آب گل‌آلود آورده و تعارف می‌کند و می‌گوید من آمده‌ام کمک کنم، می‌دانم شما تشنه هستید.

شما اگر می‌خواهید کمک کنید چکمه‌ات را از مسیر راه بردار و از مسیر راه فعالیت یک ملت کنار برو؛ تو آمدی چشمه آب را بستی، تو آمدی برای فروش نفت مشکل درست کردی؛ آمدی برای گردش بانکی مشکل درست کردی؛ هم برای دارو، هم برای غذا، هم برای مواد اولیه، هم برای اشتغال؛ بخشی از بیکاری مسوولش آمریکاست، بخشی از زندگی سخت مردم مسوولش آمریکاست، بخشی از عدم سرمایه در گردش برای کارخانه‌ها مسوولش آمریکاست، کمبود برخی از دارو‌ها مسوولش آمریکاست، برخی از انسان‌هایی که به خاطر نداشتن شغل در یک شرایط فوق العاده بحرانی زندگی می‌کنند مسوول آن آمریکاست.

آمریکایی‌ها که مسوول بزرگترین جنایات در این منطقه و مسوول جنایت در ایران و تروریسم به معنی واقعی کلمه هستند و در این شرایط افکار آن‌ها و زیربنای تفکر غلط و تروریستی آن‌ها برای دنیا آشکارتر شده، می‌گویند ما حاضریم در کرونا کمک کنیم؛ همان یک لیوان آب گل‌آ‌لودی است که تعارف می‌کنند، اما نمی‌گویند چشمه‌های اصلی را جلوی این ملت بستیم.

ما لیوان آب گل‌آلود شما را نمی‌خواهیم، شما کنار بروید؛ شما موانع را کنار بگذارید، شما ملت‌ها و شرکت ها، خریداران، وارد کننده‌ها و صادرکننده‌ها را اذیت نکنید؛ ما خوب بلدیم چه کار کنیم. ملت ما، تجار ما و پزشکان ما خوب بلد هستند؛ دانشمندان ما به خوبی آشنا هستند.

متاسفانه در این شرایط، شیادان اصلی تاریخ، امروز زبان باز کردند و سخنانی را می‌گویند که فقط ماهیت افکار احمقانه خودشان را ظاهر می‌کنند؛ این تفکر، یک تفکر احمقانه و غلط است. آن‌ها فکر می‌کنند مردم دنیا آنقدر ساده و زود باورند که حرف‌های ناروای آن‌ها را گوش کنند و یا ملت ایران که ملتی بزرگ و فهیم است، تحت تاثیر قرار بگیرد؛ بنابراین ان شاءالله ما روی پای خود ایستادیم و بر مبنای رهنمودی که امسال در اختیار داریم همه توان خود را برای تولید به کار می‌گیریم و به مردم عزیزم قول می‌دهم که پزشکان، پرستاران و همه بخش‌های مختلف در زمینه درمان و تولید موادی که به درد بهداشت می‌خورد با همه وجود پای کار هستند و ان شا‌ءالله با کمک و یاری همدیگر از این بلیه عبور کرده و سال خوبی را تجربه خواهیم کرد و مشکلات را پشت سر خواهیم گذاشت که الحمدالله در این ایام این همکاری و کمک کاملا مشهود بوده و خداوند هم ما را یاری خواهد کرد.

ایام، ایامِ بعثت است و بعثت یعنی رحمت؛ «و ما ارسلناک الا رحمه للعالمین»؛ روز‌های رحمت خداوند است و رحمت توسط پیامبر عظیم‌الشان است و انشاءالله این رحمت شامل حال همه باشد.»

والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۴۴ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
موج جدید کرونا ازفردا درایران تعطیلات تمام شد درادارات دیدوبازدید ها آغاز میشود شعار درخانه ماندن فقط برای زنان خانه داراست وکودکان مردها کرونا نمیگیرند بیشترین آمار فوت کرونا ومبتلایان را زنها هستند یا مردها؟؟؟درودیوار شهر ثابت میکند مردان بیشترن یازنان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۶ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
من ازفردا میرم سرکار اگه کرونا بگیرم همه رو آلوده میکنم من تحت فشار قانون میرم سرکار امروز قانون برای من وجدان ندارم من هم برای انسانیت وجدانی ندارم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۰ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
ما را به خیر شما امید نیست شرمرسانید
ملت آمریکا خودش به اندازة کافی مشکل داره مشکلات ملت خودتان را حل کنید ما نیاز به کمک شما نداریم
Germany
ناشناس
۲۲:۲۱ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
لطفا بگید من ک سرپرست خانواده هستم و ۵ فرزند دارم چرا نباید کمک هزینه کرونا بگیرم ؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۶ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
یکی به فکر بیکاری جوانان باشد، تو این شرایط که فقط سهم ما از دنیا شده ناامیدی، فقر، بیماری و ...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۴ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
حقوق سربازان را افزایش دهید ۱۵ درصد افزایش میشه ۳۰ هزارتومن، یعنی فکر میکنید این ۳۰ تومن چه تاثیری داره یا حقوق های سربازهارا به ۲ ملیون افزایش دهید یا قانون سربازی را حذف کنید یا مدت سربازی را به ۵ ماه کاهش دهید نمیشه که مردم دو سال از عمرشان را طلف کنن بعدم بیان دومباله کار بگردن و پیدا نکنن کلا آیندشون به فنا میره، ، چرا آینده جوانان مردم واستون مهم نیست!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۶ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
مال کشور ما فقط شعاره فقط وفقط شعار همین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۹ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
چرا جاهای شلوغ را تعطیل نمی کنید چرا مسافرتهای اون همه خودهواه را جلوشون را نمی گیرید این جماعت همونهایی هستند که تقریبا در تمام بدبختیهامون نقش اول را دارند .شما اگه حالا هم جلو ضرر را بگیرید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۱ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
رئیس‌جمهور گفت: وزرا در روز‌ها و هفته‌های آینده طرح‌های مهمی که در سال ۹۹ در عرصه‌های مختلف تکمیل می‌کنند اعلان کنند. اقای روحانی آیا بهتر نیست فعلا خبر از طرح های جدید برای حفظ جان مردم بدهید. وقتی خدای نکرده میلیونها تن از مردم تلف شدند . دیگر این طرح ها به چه دردشان میخورد ؟ آیابه باقیمانده مردم بیمار و عزادار با این طرح ها جواب میدهید؟
Canada
ناشناس
۱۹:۵۳ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
وقتی در زندگی ملت تاثیر مثبت گذاشت .اونموقع خوب عمل کرده اید .باید سایتی راجع به فعال بودن و یا فعال نبودن کارخانه ها وووو باشد .تا کارایی دولت شما زیر ذره‌بین ملت باشد و ملت کارایی یا عدم کارایی شماها را بگویند .باید صددرصد شفاف سازی شود تا از دزدی و اختلاس هم جلوگیری شود
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۹:۱۱ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
اولا اینها دشمنند ثانیا .اگه کمکی میخواستند بکنن که تحریمهارا برمیداشتند ثالثا..مردم خودشون بیشتر نیاز دارند رابعا، مگر همین فرانسه که شما کمک او را قبول کردین ، قبلا به بهانه کمک ویروس ایدز را به جان ملت ما نینداخت؟؟ خامسا، مگر رهبری نفرمودند که اینا بروند به داد ملت خود برسند مگر رهبری نفرمودند که اینا خودشون کمبود امکانات دارند سادسا، مگر کشورها کمند که از دشمنان دارین کمک میگیرین در حالی که مطمئن باشید جز مکر و حیله چیزی نمیارند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۸ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
حتی اگه واقعا قصدشون کمک باشه به صلاح خسروان نیست که سلامت مملکت خویش به بیگانگان بدهند
Canada
حامد
۱۷:۲۱ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
آمریکا برای لانه کردن در ایران به ایران فشار وارد میکند

کدام کشور با این ویروس درآینده باآمریکا همکاری میکند

آمریکا درآینده نزدیک شکست سنگینی درآینده نزدیک دارد

مذاکره ایران با امریکارفع تحریم نیست بلکه

لانه کردن آمریکا به ایران است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۸ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
حقوق سربازان را افزایش دهید ۱۵ درصد افزایش میشه ۳۰ هزارتومن، یعنی فکر میکنید این ۳۰ تومن چه تاثیری داره یا حقوق های سربازهارا به ۲ ملیون افزایش دهید یا قانون سربازی را حذف کنید یا مدت سربازی را به ۵ ماه کاهش دهید نمیشه که مردم دو سال از عمرشان را طلف کنن بعدم بیان دومباله کار بگردن و پیدا نکنن کلا آیندشون به فنا میره، چرا فقط به خودتون فکر میکنید، چرا آینده جوانان مردم واستون مهم نیست!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۳ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
اصلاً شما به فکر مردم هستی؟ اگه بودی میگفتی قرنطینه کنن.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۰ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
آمادگی آمریکا برای کمک به ایران در مقابله با کرونا دروغ بزرگ است/ امسال سال افتتاح طرح‌های مهم در کشور است/ تولید با سرمایه‌گذاری امکان پذیر است !!!! یعنی جهش تولید پررررر تولید با مدیریت جهادی امکان پذیر است بزرگترین سرمایه هم جوانان هستند ان شالله ۱۴۰۰ به بعد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۷ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
حقوق سربازان را افزایش دهید ۱۵ درصد افزایش میشه ۳۰ هزارتومن، یعنی فکر میکنید این ۳۰ تومن چه تاثیری داره یا حقوق های سربازهارا به ۲ ملیون افزایش دهید یا قانون سربازی را حذف کنید یا مدت سربازی را به ۵ ماه کاهش دهید نمیشه که مردم دو سال از عمرشان را طلف کنن بعدم بیان دومباله کار بگردن و پیدا نکنن کلا آیندشون به فنا میره، ، چرا آینده جوانان مردم واستون مهم نیست!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۲ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
خخخخخخخخ فقط سربازی برای تو بوده و یا برای همه ما بوده.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۴ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
دو سال خدمت یعنی خدمت به امنیت مردم و کشورت نه پنج ماه !!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۰ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
انتخابات مجلس را 3 ماه به تعویق می انداختید و قم را قرنطینه می کردید این همه گرفتاری و مصیبت برای مردم درست نمی کردید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۹ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
چند دهه تورم چه قبل تحریم چه بعد تحریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۳ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
دکتر جان ی سوال
عدم پرداخت حقوق ۴ماهه من هم مقصرش آمریکاس؟
عدم تغییروضعیت شغلی بنده بعداز۶سال اونم اداره کاملا دولتی بازم مقصرش آمریکاس؟؟
بنظرم کلامتون اصلاح بفرمایید و بگین ۷هزار خوان نه فقط هفتاد تا
ب امید پیروزی ملت و کادر درمان بر ویروس کرونا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۵ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
ما که چهل ساله میگیم امریکا قابل اعتماد نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۰ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
خوب داری اشتباه میکنی اتفاقا روسیه قابل اعتماد نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۰ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
اگه فکر سلامتی مردم هستین چرا قرنطیه نمیکنید ،؟؟؟؟؟ چرا ادارات رو تعطیل نمیکنید،؟؟؟ شاید کارمندان ربات هستن یا ادم نیستن یا جونشون مهم نیست؟؟؟
Canada
ناشناس
۱۹:۵۸ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
قرنطینه خرج داره عزیزم. نمی خواد زیر بار هزینه برن چون مصارف مهم تری جز سلامتی مردم هست!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۰ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
آغاز فعالیت ادارات از فردا = آغاز فعالیت کرونا از فردا
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
reza
۲۳:۵۹ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
خودش تو خونس مردم رو میفرسته سر کار کلا خوزستان که خاک هم میشه کارمندا به قول شما رباط هستن باید برن سر کار چون خاک شش دارن
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۳:۴۴ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
لازم است با اعلان جرائم سنگین برای وسائط نقلیه غیر بومی در مبادی ورودی و خروجی شهرهاو اعمال آن و اختصاص درآمد حاصله به بیمارستانها و تجهیزات بیمارستانی از مسافرت افراد بی مسئولیت جلوگیری کنید، تا هموطنانی که در خانه ماندند جور گناه دیگران را نکشند، چند روز دیگه اینه هم با اتمام تعطیلات و سر ریز شدن طاقتشان میان بیرون دیگه نمیشه کاری کرد!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۵ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
این حرفها بارها وبارها تکرار کردید از رفا مردم جیزی برای گفتن نداشتید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۴ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
کل کشورها برای جلوگیری از کرونا همه جا رو تعطیل کردن ولی ما بدون تعطیلی با کرونا مبارزه کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۲۸ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
اخه اینجا ایرانه همه چیز تو این مملکت برعکسه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۷ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
افتتاح طرح نشانه رونق تولید نیست بیشتر نمادینه، رونق تولید همراه با ارزانی و ایجاده اشتغاله وقتی بیکاری رو از بین بردی اونوقت رونق تولید داشتی
فعلا به جز جهش گرانی چیزی نداشتیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۴ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
همش وعده تا کی
United States of America
ناشناس
۱۳:۵۸ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
تا بشه
Iran (Islamic Republic of)
جواد
۱۲:۵۲ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
اقای ریس جمهور من نمیدونم شما از کدوم تولید حرف میزنید فقط میدونم خیلی از همکارای من تو دامداری ورشکسته شدن و خیلی از دامداریها خالی شدن و فعالیت نمیکنن و حالا شما چطور تو تولید پیشرفت کردید من نمیدونم!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۳ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
والله این چند سال دولت آقای روحانی خدا رو شکر با گرونی گوشت شاید سفره غذایی مردم کم شده اما جیب دامدارها پر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۶ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
چی بگم والا
United States of America
ناشناس
۱۴:۰۳ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
هیچی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۲ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
لعنت بر امریکا
Germany
ناشناس
۱۷:۲۸ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
لعنت به تحریم !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۹ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
خدا رحم کنه .
Iran (Islamic Republic of)
عبدالله
۱۲:۳۶ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
با سلام
بهتر نیست بنویسیم

#به_یاری_خدا_کرونا_را_شکست_خواهیم_داد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۵ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
آقای روحانی به مردم حقوق یک ماه بده و همچنین سبد غذایی یک ماه بده قول میدم خودشون خودشون قرنطینه کنن وقتی دغدغه مردم نمیخوای درک کنی الکی خواهش و تمنا نکن مردم گرسنه اند و محتاج نون شب
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۱۲:۲۶ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
من کارمند چطور تو خونه بمونم مجبورم از فردا برم سر کار و با ارباب رجوع سر و کار داشته باشم و اگر کرونا بگیرم آن را به خانواده و دوستان خود انتقال بدهم آقای روحانی یه چی بگو شدنی باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۲ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
ناشکری نکن!
وگرنه فردا کارمندان رو مثل کارگران و کسبه به مرخصی بدون حقوق می فرستند!
اونوقت ببینم بازم این حرف هارو میگی!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۴ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
آقا دستکش وماسک رعایت بهداشت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۵ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
برو جانم سرکار عجب دنیای عجیبیه آنهایی که کار ندارند می گویند کار نیست آنهایی که کار دارند می گویند چرا باید بریم سرکار !!!!
Canada
ناشناس
۲۰:۰۰ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
کاملا حرف شما بجا و صحیح هست
Iran (Islamic Republic of)
ا
۱۲:۱۵ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
به فریاد این ملت برسید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۵ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
هر چند من مثبت دادم ولی روحانی میخواد به داد ملت برسه؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۲ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
ده درصد فوتی ها وابتلا در جهان مال ماست خیلی خوب کار کردید !!!
United States of America
ناشناس
۱۵:۴۴ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
ده درصد7,000,000,000 چنده
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۲:۴۴ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
برادر نگفت که ده درصد جمعیت جهان، گفت ده درصد مبتلایان و کشته ها...
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۱۱:۵۰ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
بنام خداوند جان وخرد :
با این وضعیت قرمز ویروس منحوس و خطرناک کرونا و بی درآمدی و عدم عدالت در تقسیم نا صحیح ثروت ملی که یارانه معیشتی کرونایی گیر خیلی از اقشار نیازمند نیامده و بیکاری و بی درآمدی چگونه در خانه ها بمانیم جناب رئیس جمهور محترم شما باید سخاوتمندانه و خردمندانه در این شرایط سخت و بحرانی به نیم بیشتر مردم ایران عزیزمان یاری پولی یارانه های نقدی معیشتی برسانید تا این مصیبت به فاجعه قرن کشتار انسانی در کشورمان تبدیل نشود البته شما شعارتان تدبیر و امید بوده است امید که در این شرایط خاص و بحرانی و اضطراری به صورت خردمندانه و سخاوتمندانه تدبیر کنید .
خبر خوش وزیر کار به مردم مناطق محروم/ وضعیت اشتغال در سال ۹۹ بهبود می‌یابد !!! .
همه مناطق در کشور محروم هستند شما فکر کرده اید شهر و کلان شهرها محروم نیستند ؟!!! البته و بی هیچ شکی محروم هستند وقتی بیش از ظرفیت شهری در آن مهاجر ورود کند و ساکن شوند کار به اندازه همه مردمان بومی بیکاران آن شهر وجود ندارد و فقر و فساد و تبعیض و غیره ... بوجود می آید پس فکر نکنید چون فلان کلان شهر پیشرفته از لحاظ زیر ساختی و امکانات وجود دارد در آن شهر محروم و فقیر و نیازمند و بینوا و درمانده و بیچاره و بیکار وجود ندارد یا تعدادشان اندک است و اوضا گل و بلبل است اشتباه فکر کرده اید و آمار غلط به شما رسانده اند و در شناسایی افراد بی درآمد وکم درآمد جامعه بسیار ضعیف عمل کرده اید اگر نه باید یارانه معیشتی کرانایی به همه نیازمندان سرپرستان بی درآمد وکم درآمدها می رسید در انصاف و رعایت عدل و عدالت اجتماعی وتقسیم ثروت ملی بسیار زیاد دقت کنید اگر نه حق الناس و حق الله گردنتان است . والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۹ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
بابا انشا نویس خلاصه انتقاد کن و نظر بده
Iran (Islamic Republic of)
صادق
۱۱:۴۶ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
اکثر خودروها درون شهری مسافرکش یا آژانس هستن دولت قرار بود وام بریزه حسابشون که گویا سرکاری بوده این عده هم درآمدی ندارن ومجبورن برن مسافرکشی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۶ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
توروخدا یکاری بکنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۴ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
آره واقعا. !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۹ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
قرار نیست دارویی بیاد همه کشورها منع وآمد شده اما تو کشور ما میگن برو به سلامت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۲ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
کاشکی مردم خودشون رعایت میکردن و امسال را از خیر سفر نوروزی میگذشتن و سفرهای خود را به تابستان و در شرایط بهتری موکول میکردند.
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۹:۰۲ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
مرد مقصر نیستن. مقصر اصلی در بحرانی شدن شرایط خود دولت و اداره کنندگان کشور هستن. چرا همان روز های اول شهرها رو قرنطینه نکردند؟!!! چرا الان جاده ها رو نمیبندن که مردم مسافرت نرند؟!!! چرا رئیس دولت تو حرفاش پالس های اشتباه میده و یه طوری حرف میزنه انگار خبری نیست و جان مردم ارزشی نداره؟!!! نکنه کلا خوشحالند که کرونا باعث شده که مردم گرانی و... رو فراموش کنن و ته دلشون خوشحالی میکنند؟!!!!
آخرین اخبار