پلمپ ۴۹۰ واحد صنفی متخلف در روز های کرونایی کهگیلویه و بویراحمد

رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۴۹۰ واحد صنفی متخلف در راستای طرح فاصله گذاری اجتماعی و در جهت مقابله با ویروس کرونا در استان طی ۴۰ روز گذشته پلمب شدند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد از اجرای هفت هزار و ۴۹۶ بازرسی از صنوف استان طی ۴۰ روز گذشته خبر داد و گفت: در این بازرسی‌ها ۱۱۴ پرونده برای واحد‌های متخلف در استان تشکیل شده است.

سالار حسین پور افزود : طی این مدت تیم‌های مشترک بازرسی موفق به پلمپ ۴۹۰ واحد متخلف به علت رعایت نکردن مسائل بهداشتی در سطح استان شدند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بیان کرد: کهگی لویه و بویراحمدی‌ها با تلفن‌های ۱۹۰ تخلفات بهداشت، ۱۳۵ تعزیرات حکومتی،۱۲۴ بازرسی ونظارت سازمان صمت متخلفین را در سطح استان معرفی کنند.

او تصریح کرد: مردم می‌توانند در راستای مبارزه وبرخورد با هر گونه تخلف صنفی اعم از گرانفروشی، کم فروشی، تقلب ورعایت نکردن مسائل بهداشتی و عدم رعایت طرح فاصله گذاری اجتماعی را با شماره تلفن‌های اعلام شده در میان بگذارند.

حسین پور با اشاره به اینکه طرح فاصله گذاری اجتماعی با توجه به اینکه با سلامت مردم در ارتباط است باید با جدیت توسط کسبه و اصناف اجرا شود تاکید کرد: پلمپ واحد‌های صنفی متخلف تا زمانی که پروتکل‌های بهداشتی صادره را رعایت نکنند وهمچنین تا اعلام پایان طرح فاصله گذاری اجتماعی، ادامه دارد.

وی اضافه کرد:در ۴۰ روز گذشته بالغ بر ۳۲۶ مورد گشت مشترک با حضور حوزه اقتصادی استانداری، بازرسان صمت، تعزیرات حکومتی، گشت بهداشت، معاونت غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی، بازرسان اتاق اصناف، پلیس اماکن نیروی انتظامی، فرمانداری‌های شهرستان‌های تابعه ویگان امداد نیروی انتظامی انجام گرفته است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در پایان گفت: صنوف میوه وتره بار، خواربارفروشان، مرغ، ماهی وقصابان و نانوایی‌ها جهت رفاه حال مردم وضرورت تامین وتوزیع کالا‌های اساسی در طرح فاصله گذاری اجتماعی خدمات دهی می‌نمایند وبقیه صنوف غیر ضرور تا اطلاع ثانوی تعطیل ودر صورت عدم تمکین ضمن تشکیل پرونده تخلف به تعزیرات حکومتی استان معرفی و واحد مربوطه توسط واحد‌های نظارتی پلمپ می‌شود.
انتهای پیام/غ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.