طرز تهیه همبرگر خانگی سالم و خوشمزه

محبوبیت همبرگر در جهان خیلی زیاد است و به همین دلیل برگر‌های دیگر مثل چیز برگر، چیکن برگر به وجود آمدند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همبرگر یکی از قدیمی‌ترین و پرطرفدارترین غذا‌های فست فودی محسوب می‌شود که به عنوان یک غذای بین المللی در سراسر جهان شناخته شده است. محبوبیت همبرگر در جهان خیلی زیاد است و به همین دلیل برگر‌های دیگر مثل چیز برگر، چیکن برگر و … به وجود آمدند.

طرز تهیه همبرگر خانگی سالم و خوشمزه

همبرگر در کشور عزیزمان ایران هم از محبوبیت بسیار زیادی برخوردا است و از غذا‌های فست فودی محسوب می‌شود که کمتر کسی را می‌توانید پیدا کنید که آن را نپسندد. در صورتی که منع مصرف گوشت دارید می‌توانید همبرگر را با سویا درست کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می‌توانید برای ۴ نفر همبرگر تهیه کنید. در صورتی که می‌خواهید مقدار کمتر یا بیشتری همبرگر تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

مواد لازم همبرگر

پیاز ۱ عدد
سیر ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
نان همبرگر ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم
آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه همبرگر

ابتدا پیاز را پوست میگیریم سپس آنرا میشوییم و با قسمتی از رنده که خوب پیاز را ریز ریز می‌کند رنده می‌کنیم و در صافی میریزیم و با قاشق رو‌ی پیاز را فشار میدهیم تا کاملا آب آن خارج شود (می‌توانید با فشار دست آب پیاز را بگیرید.)

در ادامه پوست سیر را می‌گیریم و آنرا هم با رنده ریز رنده می‌کنیم. گوشت چرخ کرده (بهتر است از گوشتی استفاده کنید که چربی زیادی نداشته باشد) را روی سطح صافی مانند تخته گوشت پهن می‌کنیم سپس پیاز، سیر رنده شده را روی گوشت میریزیم.

در ادامه تخم مرغ را در کاسه‌ای کوچک می‌شکنیم (برای اینکه مطمئن شویم تخم مرغ سالم است) و روی گوشت میریزیم سپس مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه می‌کنیم و گوشت را به همراه موادی که روی آن ریخته ایم خوب ورز میدهیم

پس از آنکه مایه همبرگر را خوب ورز دادیم آرد سوخاری را کم کم روی آن می‌پاشیم و مخلوط می‌کنیم (اگر دیدیم که مایه همبرگر هنوز شل است می‌توانیم یک قاشق دیگر آرد سوخاری اضافه کنیم) تا مواد منسجمی با بافت کمی سفت داشته باشیم.

البته این نکته نیز بسیار مهم است که اگر آرد سوخاری به مقدار زیادی روی مواد بریزیم در پایان همبرگر سفتی خواهیم داشت. مایه همبرگر را به ۴ قسمت تقسیم میکنیم و هر۴ قسمت را با دست گرد میکنیم و پلاستیک فریزر را از وسط نصف میکنیم

و روی تخته آشپزخانه میگذاریم و هر قسمت از همبرگر را روی یک نصف پلاستیک میگذاریم و با دست آن را بشکل یک دایره پهن میکنیم، (دقت کنید نه خیلی پهن باشد که داخل آن سرخ نشود و نه آنفدر نازک که زود همبرگر بسوزد)

و روی آن نیز پلاستیک میکشیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار میدهیم. سپس داخل تابه روغن بسیار کمی میریزیم و حرارت را کم میکنیم تا به مرور زمان داغ شود سپس روی پلاستیک همبرگر را بر میداریم

و سریع آن را داخل تابه می‌گذاریم، ابتدا کمی گوشت آب می‌اندازد کمی حرارت را بیشتر میکنیم تا آب آن خشک شود و همبرگر سرخ شود، سپس همبرگر را بر می‌گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

شما اگر کباب پز نیز داشته باشید میتوانید از آن استفاده کنید. در آخر که همبرگر‌ها سرخ شدن به تعداد آن‌ها نان باگت آماده میکنیم و داخل آن را سس میزنیم (هر نوعی که تمایل دارید) و با همبرگر، خیارشور، کاهو و گوجه پر میکنیم و نوش جان میکنید.

گوشت مخصوص همبرگر

معمولا برای تهیه همبرگر از گوشت گوساله استفاده می‌شود، زیرا گوشت گوساله یکدست‌تر از گوشت گوسفندی است و حاوی چربی کمتری است. البته این دلیل نمی‌شود که نتوانید با گوشت گوشفندی همبرگر درست کنید.

جالب است بدانید که بهترین سرآشپز‌های دنیا معتقدند برای داشتن همبرگری لذیذ و خوشمزه باید از ترکیب گوشت گوساله و گوشت گوسفندی استفاده کرد. زیرا اگر گوشت همبرگر کاملا بدون چربی باشد همبرگر شما خشک می‌شود.

مثلا اگر می‌خواهید ۱ کیلوگرم گوشت را برای همبرگر مصرف کنید باید از ۲۰۰ گرم گوشت گوسفندی و ۸۰۰ گرم گوشت گوساله استفاده کنید. با این ترکیب همبرگر شما در پایان پخت چرب نمی‌شود، ضمن اینکه بافت نرم و لذیذ آن حفظ می‌شود.

البته مهم‌ترین قسمت برای انتخاب گوشت همبرگر انتخاب یک گوشت تازه و با کیفیت است، زیرا اگر گوشت مانده باشد روی کیفیت برگر شما تاثیر منفی می‌گذارد. مطمئن باشید تمام برگر فروشی‌هایی که اسم و رسمی برای خود دارند از مواد با کیفیت و تازه استفاده می‌کنند.

منبع: پارسی دی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۶:۴۷ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
این دستور نسخه قدیمی و منسوخ شده هستش در ضمن سنگدان هم طعم خوبی بهش نمیده
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۱:۳۲ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
همبرگر با سنگدان مرغ و سویا ،۳۰۰ گرم سنگدان با ۳۰۰ گرم سویا ( در آب خیس خورده و کاملا اب سویا گرفته شود خیلی مهمه که سویا آب نداشته باشه ) پیاز با رنده متوسط رنده شود و اب پیاز کاملا گرفته شود تا خشک بشه ،سپس سنگدان را جدا چرخ کرده ،سویا را جدا ،و هر سه را با هم مخلوط کرده نمک و در صورت نیاز ادویه کاری سبزان ،که عطر ملایمی داره اضافه کنید و خوب ورز بدید و در پلاستیک فریزر قالبهای دلخواه بزنید و در فریزر بزارید ،اگر مایل باشید می تونید فلفل قرمز هم اضافه کنید ولی من ترجیح میدم فقط با سس تند سرو کنم . بعد داخل فریزر میزارید تا یخ بزنه سپس در روغن سرخ کنید موقع سرخ شدن بزارید کاملا یکطرفش سرخ بشه بعد برگردانید تا طرف دیگه هم سرخ بشه ،توجه کنید بهتره داخل مایع کمی در حد ۲ قاشق غذا خوری روغن اضافه کنید بعد قالب بزنید که هنگام سرخ کردن باز نشه ،جعفری و پیاز خلال شده و گوجه و خیار شور برای این ساندویچ طعم خوشایندی میده .، با سس تند میل کنید ،نوش جان .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۷ ۲۱ فروردين ۱۳۹۹
با سلام وخسته نباشید
دست تون درد نکنه از این برنامه جالبتون که توی این کانال جا انداختین بسیار عالی هست ممنونم غذاها متنوع شده باز هم ممنون اگر لطف کنید
دستور نون تافتون ساده ودرست بزارید ممنون میشم
درست کردم ولی خیلی سفت و خشک میشه تشکر از راهنمایی تون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۱ ۲۰ فروردين ۱۳۹۹
خیلی عالی بود
Turkey
بهنام عضیمی
۱۱:۳۹ ۲۰ فروردين ۱۳۹۹
باسلام...برای کیفیت و طعم بهتر همبرگر به منابع معتبر و متنوع تر مراجعه کنید .این دستور پخت همبرگر بسیار قدیمی و کلیشه ای شده..ضمن اینکه ۶۰۰ گرم گوشت برای ۴ نفر انهم‌ همبرگر خانگی با توجه به مخالفانی که اضافه میشود زیاد به نظر می آید..
آخرین اخبار