کد خبر: ۷۳۶۷۶۲۱
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۰
۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۰
کد خبر : ۷۳۶۷۶۲۱

در گزارش زیر طرز تهیه کیک گوشت را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک گوشت غذایی بسیار لذیذ و شیک و مجلسی است. این غذا را می‌توانید در قالب‌های کوچ تک نفره، به صورت کاپ کیکی در قالب مافین یا در قالب‌هایی با شکل‌های متفاوت طبخ کنید.

کیک گوشت غذای جدید و خوشمزه برای مهمانی + طرز تهیه

مواد لازم برای تهیه کیک گوشت:
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
ادویه به میزان لازم
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
روغن ۱/۲ لیوان
ماست ۱ لیوان
آرد سفید ۱.۵ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
قارچ ۳ عدد

طرز تهیه مواد میانی کیک:

پیاز را تفت می‌دهیم تا سبک و به سمت طلایی شدن برود و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می‌دهیم. قارچ اسلایس شده را در گوشه‌ای از تابه اضافه می‌کنیم و کمی تفت داده و در نهایت رب و ادویه و نمک و فلفل را می‌زنیم. ته لیوان آب اضافه کرده و اجازه می‌دهیم آب مواد کشیده شود.

طرز تهیه مواد کیک:

تخم مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا یکدست و حباب دار شود. ماست و روغن (نصف لیوان) و نمک و فلفل را اضافه کرده و با همزن مجددا می‌زنیم تا یکدست شود. بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و دوبار الک می‌کنیم و به مواد اضافه می‌کنیم.

قالب ۲۰ سانت را آماده کرده و دیواره‌های آن را چرب می‌کنیم. نصف مایه کیک را داخل قالب ریخته و مواد میانی کیک را که از قبل آماده کرده ایم به عنوان لایه وسط می‌ریزیم. سعی کنید به دیواره قالب نریزید. سپس باقی مایه کیک را روی آن ریخته و در فری که ۱۰ دقیقه گرم کرده ایم با شعله ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۵۰ دقیقه در طبقه وسط قرار می‌دهید. اندازه این دستور برای ۵ نفر خوب است و این کیک یک دسر عالی برای عصرانه و مهمانی‌ها خوب است.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

 

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر