افزایش۲۰ درصدی میزان تولید گوشت عشایر خراسان شمالی  

مدیر کل امور عشایری خراسان شمالی از افزایش ۲۰ درصدی میزان تولید گوشت قرمز در این استان در امسال  خبر داد.

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، محمدرضا قلی پور مدیر کل امور عشایری خراسان شمالی با اشاره به نامگذاری سال مبنی بر سال جهش تولید گفت: عشایر این استان برای محقق کردن این شعار میزان تولید گوشت قرمز را از هفت هزار و ۵۰۰ تن به حدود هشت هزار و ۳۰۰ تن خواهند رساند.

قلی پور افزود: یکی دیگر از اقداماتی که این افراد در سال انجام و آن را توسعه خواهند داد، کشت گیاهان دارویی است که البته این پروژه در سال‌های گذشته به صورت پایلوت در شهرستان اسفراین در سطح ۲۰ هکتار شد.

او اظهار کرد: امسال  درصدد هستیم تا کشت گیاهان دارویی را در شهرستان شیروان و فاروج اجرایی کنیم.

به گفته او  در شهرستان اسفراین گیاه مریم گلی و آویشن باغی کشت می‌شد که در صدد هستیم تا در شیروان گل محمدی و در فاروج زعفران کشت کنیم که در این ارتباط تسهیلات لازم نیز ارائه خواهد شد.

قلی پور تاکیدکرد: عشایر خراسان شمالی درصدد هستند تا با ارائه آموزش‌های لازم و تسهیلات به آن ها، سطح کشت گیاهان دارویی را از ۲۰ هکتار به ۲۰۰ هکتار گسترش دهند.

مدیر کل امور عشایری خراسان شمالی به تولید صنایع دستی توسط زنان عشایر این استان نیز اشاره کرد و گفت: سالانه ۱۰ هزار متر مربع دست بافته‌های داری توسط این افراد تولید می‌شود و این مقدار تا ۲۰ درصد افزایش خواهد یافت.

قلی پور افزود: علاوه بر آن برای فروش صنایع دستی عشایر خراسان شمالی با اتاق بازرگانی استان نیز وارد مذاکره شده ایم تا اقداماتی در ارتباط با بازاریابی و فروش این محصولات انجام شود.

انتهای پیام/ ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.