طرز تهیه پاستیل ژله‌ای خانگی

در گزارش زیر طرز تهیه پاستیل ژله‌ای را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،پاستیل ژله ای، خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین تنقلات خوش آب و رنگ می‌باشد که علاوه بر کودکان در بین بزرگسالان نیز بسیار طرفدار دارد. البته همان طور که طعم این پاستیل بسیار عالی است، طرز تهیه و به خصوص مواد اولیه آن نیز بسیار راحت و دردسترس می‌باشد و در زمان بسیار کوتاهی می‌توانید این نوع تنقلات عالی و پرطرفدار را در منزل تهیه کنید.

پاستیل ژله‌ای + طرز تهیه

می‌توانید از انواع طعم‌های پودر ژله با رنگ‌های مورد علاقه خود برای درست کردن این پاستیل‌های ژله‌ای خوشمزه و عالی استفاده کنید. البته ما پیشنهاد می‌کنیم که می‌توانید از ۲ و یا ۳ نوع پودر ژله برای درست کردن این پاستیل‌ها استفاده کنید.

چون این تنوع رنگ ها، در آخر که در کنار هم در یک ظرف قرار می‌گیرند، اشتها را بالا برده و لذت بخش خواهد بود. البته به جای استفاده کامل پودر ژله می‌توانید از نصف آن و یا یک چهارم پودر‌ها استفاده کنید.

مواد لازم

پودر ژله: ۱ بسته
پودر ژلاتین: نصف قاشق غذاخوری
آب سرد: ۲ لیوان

مراحل پخت

پودر ژله و ژلاتین را در یک ظرف بریزید و مخلوط کنید.

۲ لیوان آب سرد را به پودر‌ها اضافه و کامل مخلوط کنید تا یکدست شود.

سپس ظرف را حدود ۱۰ دقیقه بر روی بخار کتری بگذارید تا مایع شفاف شود.

کمی روغن و یا کره به قالب پاستیل بزنید تا چرب شود.

حالا مخلوط را داخل قالب ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر بگذارید.


منبع: غذالند

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۱۷ ۱۸ خرداد ۱۳۹۹
عا‌لی‌بود.‌متشکرم