جوجه کباب سرکه‌ای با طعمی متفاوت و خوشمزه + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه جوجه کباب با طعمی متفاوت را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در این دستور از سرکه سفید برای مارینه کردن استفاده شده که طعم جدیدی از کباب را با پخت آن تجربه خواهید کرد.

طرز تهیه جوجه کباب سرکه‌ای

مناسب برای: ۴ نفر

مواد لازم :

سینه مرغ

۲ عدد

روغن زینون

۴/۱ پیمانه

سرکه سفید

۴ تا ۵ قاشق غذاخوری

سیر

۳ حبه (رنده شده)

زردچوبه

۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل

به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱- سینه مرغ را به قطعات مناسب برای جوجه تکه کنید.

۲- گوشت‌های تکه شده را با مابقی مواد لازم مخلوط کرده و به مدت ۱ تا ۲ ساعت استراحت دهید تا مزه دار شوند.

۳- گوشت را روی منقل یا گاز کباب کنید، همراه با گوجه کبابی شده و برنج سرو نمائید.

نکات :

۱- این روش جوجه کباب را می‌توانید برای دیگر قسمت‌های مرغ نیز بکار ببرید.

۲- برای طعم بهتر جوجه می‌توانید از روز قبل تکه‌های مرغ را در مخلوط مواد بخوابانید تا حسابی مزه دار شوند.

منبع: مهین فال

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۳ ۰۴ تير ۱۳۹۹
یک چهارم پیمانه یعنی دقیقا چقدر؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۰۱:۳۶ ۰۴ تير ۱۳۹۹
مرغ گرمه ولی اینا که ما می خوریم خروسه
Iran (Islamic Republic of)
فرنام
۰۰:۱۶ ۰۴ تير ۱۳۹۹
دوست عزیز واقعا اطلاع نداشتین که گوشت مرغ سرده؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۶ ۰۳ تير ۱۳۹۹
مچکرم
Iran (Islamic Republic of)
معین
۱۹:۵۴ ۰۳ تير ۱۳۹۹
مرغ کیلو چنده ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۹ ۰۳ تير ۱۳۹۹
باسلام جوجه کباب بهتون یاد میدهم انگشتانتا راهم باهاش بخورید :مواد لازم پیاز رنده خیلی بزرگ شده یک عدد فلفل دلمه یک بوته سیر رنده شده نمک فلفل آبلیمو فراوون روغن مایه مقداری ادویه مخصوص مرغ دوقاشق مایونز همه را مخلوط کنید داخل مشما امروز انجام بدین برای فردا سیخ بکشید کباب بزن دعایش درحق من بکن نوشجانت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۳ ۰۳ تير ۱۳۹۹
من درست کردم عالی شد، خیلی خوب بود که نکاتم داشت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۷ ۰۲ تير ۱۳۹۹
مرغ طبع سردی داره سرکه هم همینطور.بعد از خوردن این غذا یه سکته هم میزنه آدم....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۰۵ ۰۳ تير ۱۳۹۹
خداییش واقعا نمیدونی مرغ طبعش گرمه؟
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۲۲:۳۸ ۰۳ تير ۱۳۹۹
مرغ را همراه با ادویه های گ م مثل جوزِ زیره فلفل سیاه روزماری زنجبیل دارچین هل زعفران اعشته کنید وبعد سرکه سیب روی ان برزید انوقت طبع مرغ معتدل خواهد شد وبا مزه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۴ ۰۲ تير ۱۳۹۹
حالا یه عده میان می‌نویسن ما چند ساله نتونستیم مرغ و گوشت بخریم. بزرگوار پول گوشی هوشمند رو می‌دادی دو کیلو گوشت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۳ ۰۲ تير ۱۳۹۹
دوکیلو گوشت و سه چهارروزه میخورد تموم میشد ولی ازگوشی چهارپنج سال استفاده میکنه تازه توی شکم را کسی نمی بینه چی خورده چی نخورده ولی اگر دربین حمع گوشی دستش نباشه خیلی بد میشد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۳ ۰۲ تير ۱۳۹۹
شما واقعا حالت خوبه پول گوشی رو بدیم که دو بار گوشت بخوریم واقعا که
Iran (Islamic Republic of)
صدیقه قشقای
۱۵:۳۴ ۰۲ تير ۱۳۹۹
خیلی خوب و عالی
آخرین اخبار