طرز تهیه آش برگ مو

در این مطلب دستورالعمل تهیه آش برگ مو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه برگ مو در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.

مواد لازم: 
زردچوبه به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
پیاز ۱ عدد
گوشت ۲۵۰ گرم (چرخ کرده)
آب گوشت ۱ لیتر
لپه نصف پیمانه
بلغور ۱ سوم پیمانه
برنج ۱ سوم پیمانه
مرزه ۲ قاشق غذاخوری (خرد شده)
شوید نصف پیمانه (خرد شده)
برگ مو نیم کیلو
آبغوره به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه: 

۱- ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را خرد کرده و با روغن تفت می‌دهیم، سپس ادویه را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم بوی خامی آن گرفته شود.

۲- آب گوشت را به مواد اضافه کرده و نمک و فلفل را هم اضافه می‌کنیم.

۳- برگ مو‌ها را ششسته و به اندازه مناسب خرد می‌کنیم و به مواد در حال جوش اضافه می‌کنیم.

۴- بلغور و برنج را شسته و به مواد اضافه می‌کنیم و شعله را همچنان زیاد نگه میداریم، شوید و مرزه را هم به مواد اضافه می‌کنیم و زیر شعله را ملایم کرده و به آش اجازه پخت می‌دهیم.

۵- گوشت چرخ کرده را با مواد دلخواه مخلوط کرده و به صورت کوفته‌های ریزی در می‌آوریم و در روغن بسیار داغ سرخ می‌کنیم و آن‌ها را در یک ربع پایان پخت آش اضافه می‌کنیم.

۶- برای ترشی بیشتر آش از آبغوره استفاده می‌کنیم، در پایان آش را با نعنا و پیازداغ و کوفته ریزه تزیین می‌کنیم.

نکات :

• اضافه کردن ابغوره اختیاری است و اگر برگ مو‌ها ترشی لازم را دارند به آن‌ها آبغوره نزنید.

• لپه را حتما از شب قبل خیس کنید یا آن را دو بار جوشانده و آبش را خالی کنید.

منبع: مهین فال

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، برگ مو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار