کد خبر: ۷۳۹۹۵۴۴
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۰۴:۰۰
۱۶ تير ۱۳۹۹ - ۰۴:۰۰
کد خبر : ۷۳۹۹۵۴۴

در این مطلب دستورالعمل تهیه مارمالاد کدو حلوایی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  برای تهیه کدو حلوایی  در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.

مواد لازم :
کدو حلوایی ۲ لیوان (رنده شده)
پودر قند ۱ لیوان
کره ۶ قاشق غذاخوری
پودر هل سبز ۱ چهارم قاشق چایوری
آب ۱ سوم لیوان
آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
زعفران به میزان لازم
گلاب ۱ سوم لیوان

طرز تهیه :

۱- ابتدا کدو حلوایی را شسته و پوست بگیرید و به صورت درشت رنده کنید.

۲- کره را داخل تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود، سپس کدو حلوایی را اضافه کرده و آن را تفت دهید تا کمی نرم شود.

۳- آب و گلاب را مخلوط کرده و به آن‌ها پودر هل را اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و به پودر قند بیفزایید و آن را هم بزنید تا به صورت شفاف درآید و بعد آن را به کدو اضافه کنید و مخلوط کنید، در این مرحله کدو‌ها کمی شفاف می‌شوند.

۴- پس از شفاف شدن کدو‌ها ۱ قاشق غذاخوری کره و آبلیمو را اضافه کرده و سریع هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید و به آن زعفران اضافه کنید.

نکات :

• در صورت تمایل از مقدار بیشتری گلاب و هل یا زعفران استفاده کنید.

• می‌توانید مقداری مغز آجیل بو داده شده مثل فندق و بادام زمینی هم به مارمالاد اضافه کنید.

منبع: مهین فال

انتهای پیام/

اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر