طرز تهیه کبه

در گزارش زیر طرز تهیه کبه را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر طرز تهیه کبه را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:
برنج (هر یک پیمانه پلوپز ۴ تا کبه میده)
نمک
زردچوبه
فلفل
تخم مرغ (به ازای ۲ پیمانه برنج ۱ تخم مرغ)

مواد میانی کبه هر چی دوست دارید می‌تونید بزنید

گوشت چرخ کرده، پیاز، رب، کشمش، لپه


بیشتر بخوانید


دستور تهیه:

پیاز خرد شده را تفت دادم بهش گوشت چرخ کرده اضافه کردم بعد زردچوبه، ادویه، نمک، فلفل، پودر دارچین، بعد ۱ ق غ سر پر رب زدم بعد لپه پخته، یکم کشمش که از قبل خیس شده بود، خوب که سرخ شدند گذاشتم کنار.

بعد برنج را با آب (مثل کته درست کردن) درست کردم، ولی بدون روغن، با نمک و یک ق چ زردچوبه (به ازای ۲ پیمانه برنج) با یکم فلفل، وقتی کته آماده شد گذاشتم سرد شه بعد تو غذاساز ریختم (یا چرخ گوشت) بعد بهش یک تخم مرغ زدم دستمو خیس کردم برنج رو ورز دادم بعد مثل کوکو یا کتلت تو دستم شکل دادم و از مواد گوشت وسطش گذاشتم و بستمش و تو روغن خیلی داغ سرخ کردم. اگه مواد به دستتون چسبید دستتونو خیس کنید، یک طرف کبه که سرخ شد خیلی آروم برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ شه.

منبع:ashpaz bashi۱

انتهای پیام/

 

برچسب ها: آموزش آشپزی ، کبه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.