کد خبر: ۷۴۱۴۷۰۳
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۶
۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۶
کد خبر : ۷۴۱۴۷۰۳

در این مطلب قصد داریم روش تهیه مربای گیلاس را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه مربای گیلاس را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گیلاس ۷۰۰ گرم
شکر ۶۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱.۵ ق م
آب ۴/۱ لیوان
وانیل کمی


بیشتر بخوانید


 طرز تهیه:

شب قبل گیلاسا رو هسته میگیریم لا به لاش شکر میریزیم و میذاریم یخچال!
فرداش وقتی آب انداخت میذاریم روی حرارت تند که شکر سریع حل بشه! بعد از روی حرارت برمیداریم و میکسش میکنیم و دوباره روی حرارت ۲۰ دقیقه میذاریم تا قوام بیاد!
پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و میذاریم توی ماکروویو یا بخار آب تا شفاف بشه!
۵ دقیقه‌ی آخر وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم.
وقتی خنک شد توی شیشه میریزیم.
رنگش خیلی خوشگله مخصوصا اگه از گیلاسای سیاه استفاده کنین.

منبع: amoozesh deser ghaza

انتهای پیام/

اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۸
چرا میکسش کنی گیلاس درسته اش زیباتره
اپلیکیشن سیگنال
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر