طرز تهیه کیک موکا پنیری

در این مطلب قصد داریم روش تهیه کیک موکا پنیری را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک موکا پنیری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد ۲ پیمانه
پودر کاکائو ۱/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۲ ق چ
پودر نسکافه ۲ ق. غ که با سه قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط میکنیم.
شکر ۱/۵پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
پنیر ماسکارپونه ۱ بسته
وانیل کمی


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن خوب همزده سپس شیر و روغن را اضافه کرده و بهم زدن ادامه دهید سپس پنیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

پودر نسکافه را با آب جوش مخلوط کرده و کم کم به مواد اضافه کنید و در آخر آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده و به مواد اضافه کنید و خوب هم زده تا یکدست شود.

قالب مورد نظر را چرب کرده مواد را درون قالب ریخته و بمدت تقریبا ۴۵ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۷۰ درجه گذاشته تا بپزد حتما با سیخ چوبی کیک و تست کنید تا از پخته شدنش مطمئن بشید. کیکو از قالب دربیارید و گاناشو روی کیک بریزید و تزئین کنید.

 سس گاناش:

ابتدا ۸۰ گرم خامه را در ظرفی ریخته روی بخار کتری گذاشته تا گرم شود سپس ۶۰ گرم شکلات را اضافه کرده خوب هم بزنید تا مواد شکلاتی یکدستی بدست آید و بعد از خنک شدن کیک آن را در ظرف مورد نظر گذاشته گاناش را روی کیک بریزید و بعد سرو کنید.

منبع: cake manoto

انتت‌های پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.