پای سیب بازاری + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع دسر خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پای سیب بازاری دسر جذابی است که امروز قصد داریم به شما آموزش دهیم.

نکات مهم:
♦️دستور را به پیمانه هم گفتم، ولی میدونید که تقریبیه.
♦️مواد از نیم ساعت قبل بیرون از یخچال باشه و همدمای محیط.
♦️به جای روغن جامد کره میشه بریزید، ولی با روغن جامد بهتره.
♦️نشاسته‌ی ذرت قابل حذفه و به جاش میشه همونقدر آرد بریزید. اما بافت کیک را بهتر میکنه.
♦️اگر خواستید در قالب بزرگ میشه درست کنید، ولی قالب تخت مثل قالب رولت باشه بهتره.
♦️من با این مقدار ۵ تا پای سیب بزرگ و ۶ تا اندازه کیک یزدی داشتم.

مواد لازم:

آرد قنادی ۱۳۰گرم یا یک پ سرپُر (قاشق قاشق پیمانه را پر از آرد کنید)
روغن جامد (من اون تکه‌های سِفت ته قوطی لادن را ریختم) ۱۰۰ گرم یا تقریبا نیم پ
پودر قند یا شکر دانه ریز: ۱۰۰ گرم یا نیم پ
تخم مرغ:۳ عدد
شیر:۲۰ گرم یا ۳ ق غ
خامه یا ماست پرچرب: ۲۰ گرم یا ۱ ق غ سرپُر
روغن مایع: ۳۰ گرم یا ۶ ق غ
نشاسته ذرت: ۱۰ گرم یا ۱ ق غ سرصاف
بیکینگ پودر: ۱ ق چ
پودر نارگیل: ۱ ق غ سرپُر
عسل:۱ ق چ
گلاب:نیم ق چ
سیب بزرگ: ۱عدد
دارچین: حدود ۱ ق چ
وانیل: نصف ق چ

طرز تهیه: 

روغن و پودرقند الک شده را با همزن چند دقیقه بزنید تا یکدست و پوک بشن.
تخم مرغ‌ها را دونه دونه اضافه و هر کدوم را ۲ دقیقه هم بزنید. وانیل را با تخم مرغ آخر بریزید. بعد شیر و خامه را اضافه و مخلوط و بعد عسل و گلاب و روغن مایع را اضافه کنید.

آرد و بیکینگ پودر و نشاسته ذرت را مخلوط و الک کنید و به مواد طی دو مرحله اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید. میتونید چند ثانیه با دور کند همزن هم مواد را هم بزنید. بعد پودر نارگیل را اضافه و مخلوط کنید.

سیب را حلقه حلقه کنید و هسته اش را در بیارید و بعد بذارین تو ماکروفر تا کمی آبش تبخیر بشه. من ۲ دقیقه با ماکروی ۹۰۰ وات گذاشتم.
بعد روش شکر و دارچین بپاشید.

در قالب پای (مثل قالب من) کپسول بندازید. اگر ندارید با قالب کیک یزدی یا مافین هم میشه فقط کپسول حتما باشه.
با کمک قیف یه لایه مایع کیک را داخل هر کپسول ریخته و بعد یه حلقه سیب بذارید و دوباره روش مایع کیک بریزید.

کپسول را تا لبه پر نکنید وگرنه در حین پخت سرریز میشه.
#سولاردام را با پیش گرمایش ۱۷۰ درجه گرم و بعد با کانوکشن ۱۷۰ درجه حدود ۱۵ دقیقه بپزید.
بعد از پخت میتونید سه پایه رو بردارید و دو دقیقه گریل از زیر بزنید تا زیر کیک هم خوب برشته بشه.

برای من سر دوازده دقیقه کاملاً پخته بود. با خلال دندون چک کنید.

در توستر هم با دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید و با همون دما در طبقه وسط حدود ۱۵ تا ۱۸ دقیقه کافیه.

در فر با دمای ۱۸۰ درجه گرم بشه و با همون دما در طبقه وسط حدود ۲۲ دقیقه کافیه.

منبع: شیرینی با اساتید

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
دلداده
۱۰:۲۶ ۲۷ آبان ۱۴۰۰
سپاس از شما.عااااآلی بود.من ده سال هست که پای سیب با چندین دستور مختلف امتحان کردم.این دستور بهترین بودهمه چی کارشناسی شده ... بازهم ممنون
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۲۱:۰۳ ۲۷ تير ۱۳۹۹
ممنون
Germany
ناشناس
۰۹:۳۴ ۲۷ تير ۱۳۹۹
واقعا عالی دست گل تون درد نکنه بهترین کیک مورد علاقمه