کد خبر: ۷۴۵۱۱۲۲
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۱
۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۱
کد خبر : ۷۴۵۱۱۲۲

در این مطلب قصد داریم روش تهیه بسبوسه شکم پر را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه بسبوسه شکم پر

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه بسبوسه شکم پر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۳ عدد تخم مرغ
۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل یا یک قاشق چایخوری وانیل شکری
۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
نصف پیمانه روغن
نصف پیمانه شکر
یه بسته خامه (۱۷۰ گرم)
یک پیمانه آرد سمولینا


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

۱- تخم مرغ‌ها رو با شکر و وانیل بزنید وقتی خامه‌ای رنگ شد. بقیه‌ی موادو  اضافه کنید و بزنید. در آخر، آرد سمولینا رو اضافه و با لیسک مخلوط کنید بزارینش. نصفی از موادو داخل قالب میریزیم و روشو صاف میکنیم و میزاریمش توی فر تا بپزه بعدش از فر درش میاریم میزاریم خنک شه.
۳- ما بینشو با "چاشنی مورد علاقه مون" پر می‌کنیم:
۲ پیمانه آب
۲ پیمانه شیر خشک
یک پیمانه شکر
۴ قاشق غذاخوری نشاسته
۴ عدد پنیر کیبی

همه رو با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت میزاریم تا حالت فرنی بشه بعد از روی حرارت برمیداریم بهش یه بسته خامه اضافه میکنیم و روی لایه‌ی اول میریزیم. مخلوط باقیمانده رو روی فلینیگ میریزیم؛ و قالب رو داخل آخرین قفسه‌ی فر میزاریم و فقط حرارت بالا را روشن می‌کنیم تا روش طلایی شه و لایه‌ی بالایی بپزه. روشو میتونین شربت بار بریزین. خنک که شد به قطعات مربعی برشش میدیم و نوش جان میکنیم.

منبع: ashpazi ba ma

انتهای پیام/

 

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ