کد خبر: ۷۴۵۱۱۵۲
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۱
۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۱
کد خبر : ۷۴۵۱۱۵۲

در این مطلب قصد داریم روش تهیه دسر پنج‌پر را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه دسر پنج‌پر

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر پنج‌پر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

ژله با طعم دلخواه ۲ عدد
۲ لیوان شیر


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

دوبسته ژله با طعم دلخواه رو انتخاب کنید و با یک‌و نیم لیوان آب جوش خوب مخلوط کنید تا همه ذراتش حل بشه. بزارید کنار تا سرد بشه و از حرارت بیفته و بهش دو لیوان شیر هم دمای محیطو اضافه کنید و خوب هم بزنید بریزید تو قالب و بزارید یخچال تا کامل سفت شه.
وقتی که سفت شد با چاقو قلب هارو برش بدید و یکی در میون بیرون بیارید، چون این قالب پنج تا قلب داره واسه همین دو تا رنگ میفته پیش هم که سری دوم اونو درست میکنیم.

قلبایی که بیرون آوردیدو بزارید رو بخار کتری تا آب بشه و بهش رنگ اضافه کنید بزارید کنار یکم که از حرارت افتاد بریزید سر جاش تو قالب؛ و بزارید یخچال تا سفت بشه و همین مراحلو برای قسمتای دیگه‌ی قالب تکرار کنید.

من از پاناکوتا استفاده کردم و به هر قسمت رنگ خوراکی زدم اگه دقت کنید ستاره وسط قالب سفید مونده که همون پاناکوتاس که از اول ریخته بودم و بهش رنگ نزدم.

برای اینجور دسرا بهتره از پاناکوتا استفاده بشه، چون خیلی ژله مصرف میشه.

منبع: jeleh jadid

انتهای پیام/

 

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ