کد خبر: ۷۴۵۲۴۶۶
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۵:۴۵
۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۵:۴۵
کد خبر : ۷۴۵۲۴۶۶

در گزارش زیر طرز تهیه آش گندم اصفهان را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آش گندم یکی از آش‌های استان اصفهان است. آش گندم انواع مختلفی دارد و در هر شهری بنا بر ذائقه و طبع مردم آن شهر تهیه می‌شود و مواد گوناگونی در آن به کار می‌رود. این آش را هم می‌توان بدون گوشت تهیه کرد که در این صورت یک غذای گیاهی در پیش رو دارید و هم می‌توانید در تهیه آن از گوشت استفاده کنید که مواد مغذی بیشتری را وارد بدنتان کنید.


مواد لازم

گندم: نصف لیوان
عدس: نصف لیوان
برنج: نصف لیوان
گوشت کم چرب: ۲۰۰ گرم
پیاز: به میزان لازم
شلغم: ۲ عدد
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم

مراحل پخت

ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس می‌کنیم تا نفخ آن گرفته شود.

سپس پیاز را خرد کرده و کمی با روغن تفت می‌دهیم.

سپس مقداری زردچوبه به پیاز اضافه کرده و هم می‌زنیم تا رنگ پیاز طلایی شود.

گوشت را به دو نوع می‌توانید استفاده کنید یا آن را به تکه‌های ریز تبدیل کنید و یا با یک عدد پیاز مخلوط کرده و قلقلی کنید؛ که برای اولی از گوشت تکه‌ای و دومی از گوشت چرخ کرده باید استفاده کنید.

گوشت‌های قلقلی شده را مقداری همراه با پیاز تفت می‌دهید تا خودش را بگیرد.

پس از این مراحل آب را به گوشت در حال پخت اضافه می‌کنید.

سپس حبوبات و برنج را که از قبل خیس خورده اند به مواد اضافه می‌کنید و اجازه می‌دهید تا آب شورع به جوشیدن کند.

زیر قابلمه را کم کرده و شلغم‌ها را مواد در حال پخت می‌افزایید.

حدود ۳ الی ۴ ساعت زمان لازم است تا مواد خوب با هم مخلوط شوند و پخته شوند.

پس از پخت کامل مواد نمک را اضافه می‌کنید.

در نهایت پس از ۱۰ دقیقه آش شما آماده است.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
سمانه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۲
سلام
دوست عزیز من این اش را خوردم ولی شلغم نداشت
گندم‌ وبرنج را میگذارند بپزه و در ظرف دیگر حبوبات را پخته و بعد همه را به هم اضافه کرده زردچوبه و پیاز داغ و نعنا داغ اضافه میکنند وجوش میخوره تا کاملا جا بیفته
و در اخر با گوشت قلقلی تزیین میکنند
و یا اینکه از گوشت ابگوستی استفاده کرده و همون اول با گندم و برنج داغ ظزف ریخته تا بپزد
مسعود
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
سلام
پس گندم چه کاربردی داشت؟
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ