کد خبر: ۷۴۵۴۴۸۲
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۱
۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۱
کد خبر : ۷۴۵۴۴۸۲

در این مطلب دستورالعمل تهیه شیرینی ساق عروس آموزش داده شده است.

طرز تهیه شیرینی ساق عروس

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینی ساق عروس دستور پختی بسیار آسان و کم هزینه دارد. با صرف زمان و انرژی بسیار کمی، بهترین نتیجه را به دست می‌آورید. در ادامه با ما همراه باشید تا یکی از شیرینی‌‌های نوروزی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه شیرینی ساق عروس:

۱ آرد ۱ کیلو الک شده
۲ پودرقند ۶ قاشق غذا خوری سرپر
۳ وانیل ۱ قاشق چای خوری
۴ گردو نگینی خرد شده به مقدارلازم
۵ پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
۶ روغن جامد ۵۰۰ گرم


بیشتربخوانید


طرز تهیه:

کره و روغن را با همزن کمی می‌زنیم تا باز شود.

سپس پودر قند و اصافه می‌کنیم و آنقدر می‌زنیم تا خوب مخلوط بشن.

همزن رو خاموش کرده.

وانیل و هل رو اضافه می‌کنیم.

نصف آرد رو اضافه کرده با لیسک هم می‌زنیم.

بقیه آرد رو. کم کم اضافه می‌کنیم تا جاییکه بدست نچسبه.

خمیر رو تو نایلون فریزر پهن مب کنیم می‌زارم تو یخچال دو ساعت استراحت کنه.

توپک‌های کوچیک از خمیر برمی داریم با دست صافش می‌کنیم و وسطش ۱ تیکه گردو می‌ذاریم بعد خمیرو دور گردو می‌پیچیم به حالت بیضی و تو سینی فر می‌چینیم.

درجه فر ۱۷۰ بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه.

بعد از پختش ساق عروسو تو پودر قند می‌غلتونیم.

اگر خمیر شله و بدست میچسبه کمی آرد اضافه می‌کنیم.

منبع: کیک یار

انتهای پیام/

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۵
اینکه همون قطابه
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ