آغاز به کار هشتمین کنفرانس ملی سوخت و احتراق ایران در دانشگاه تبریز

هشتمین کنفرانس ملی تخصصی سوخت و احتراق ایران به صورت مجازی به مدت دو روز با پیام معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز آغاز بکار کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،عسگری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز گفت: دانشگاه تبریز به عنوان یکی از معتبرترین مراکز علمی و پژوهش کشور از پتانسیل‌ها و توانمندی‌های زیادی در سطح ایران و کشور‌های همجوار برخوردار است.

او اضافه کرد: امضاء تفاهم­نامه همکاری علمی و پژوهشی با بیش از ۲۰۰ دانشگاه جهان و مسئولیت دبیرخانه کمیته مشترک عملیاتی سازی تفاهم نامه بین وزارت علوم، تحقیقات فناوری و شورای علم و فناوری ترکیه (توبیتاک) نشان از عزم جدی مسئولین دانشگاه برای انجام فعالیت‌های علمی و پژوهشی در راستای پیشرفت کشور است.

او  ضمن تجلیل از خدمات علمی دکتر سید وهاب پیروزپناه استاد فقید دانشکده مکانیک در زمینه علم احتراق، افزود: به پاس زحمات اساتید این دانشکده در حال حاضر نیز مفتخریم دو نفر از اساتید این دانشکده جزء یک دانشمندان برتر جهان هستند و با توجه به سابقه درخشان دانشکده فنی ومهندسی مکانیک امیدواریم این کنفرانس نقطه عطفی در زمینه ارتباط دانشگاه با صنعت باشد.

وی با تاکید بر ضرورت ارتباط هرچه بیشتر صنعت و دانشگاه، گفت: درهیچ تولیدی بدون نوآوری جهش بوجود نمی­آید و اگر بخواهیم نوآوری داشته باشیم لازم است دانشگاه­‌ها با صنعت ارتباط بیشتری داشته و در راستای نیاز‌های صنعت به فعالیت علمی بپردازند و این امر نیازمند همکاری متقابل است و دانشگاه تبریز در این راستا آماده همکاری جدی با بخش صنعت و تولید کنندگان صنعتی در خصوص ارائه ایده‌های نو برای رفع مشکلات این بخش است.

کیومرث مظاهری  رئیس انجمن احتراق ایران نیز در ادامه ضمن تشکر از میزبانی دانشگاه تبریز و تجلیل از خدمات ارزنده دکتر پیروزپناه استاد فقید دانشگاه تبریز در زمینه احتراق، بر اهمیت طرح موضوع احتراق در مجامع علمی و صنعتی کشور تاکید کرد.

او  با اشاره به اینکه موضوع آلودگی هوا به عنوان یکی از مشکلات بزرگ کشور‌های در حال توسعه است، افزود: آلودگی هوا تبعات اقتصادی و اجتماعی زیادی برای کشورمان بوجود آورده است و سالانه تعداد کثیری از هموطنان بدلیل عوارض آلودگی دچار مشکلات زیاد می­‌شوند که می‌توان با اهمیت دادن به علم احتراق و استفاده از نوآوری‌های این علم در بخش صنعت این مشکل را حل کرد.

او  ادامه داد: چنانچه در اکثر کشور‌های پیشرفته بخش عمده درآمد‌های اقتصادی کشور‌ها مربوط به پیگری موضوع احتراق و سرمایه گذاری در این بخش است.

محمد تقی شروانی تبار  استاد دانشکده مکانیک و دبیر این کنفرانس بود که ضمن اشاره به کلیاتی در خصوص فرآیند پذیرش مقالات، بیان کرد: با توجه به شیوع کرونا و استمرار بحران بنا به تشخیص انجمن احتراق ایران مقرر شد این کنفرانس بصورت مجازی برگزار شده و در مدت دو روز تعداد حدود هشتاد مقاله در هفت نشست موازی ارائه می‌شود.

 به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، این کنفرانس طی روز‌های ۲۱ و ۲۲ مرداد ماه با محور‌های مختلف از جمله تحلیل تجربی، نظری، عددی و نرم افزاری احتراق و مدل‌های ایمنی، آلایندگی و اثر زیست‌محیطی احتراق، کاربرد‌های احتراق در ساختمان‌های مسکونی و خدماتی-تجاری، مهار نشر گاز‌های گلخانه‌ای و ذخیره‌سازی آن‌ها وسایر موضوعات مرتبط بصورت مجازی در تارنمای کنفرانس به آدرس www.fcci-۲۰۲۰.tabrizu.ac.ir برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار