کد خبر: ۷۴۵۸۶۹۹
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۰
۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۰
کد خبر : ۷۴۵۸۶۹۹

در این مطلب قصد داریم روش تهیه پاستا ریگاتونی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه پاستا ریگاتونی

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پاستا ریگاتونی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

‌مواد لازم:

گوشت چرخکرده سیصد گرم
پیاز داغ سه ق غ
فلفل دلمه رنگی یک پیمانه
قارچ خرد شده یک پیمانه
سس بشامل یک پیمانه (ما، چون دوست نداریم استفاده نکردم)
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه مخصوص پاستا به میزان لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:
ریگاتونی را داخل دیگ آب جوش ریخته و مقداری نمک و روغن به آب جوش اضافه میکنیم در همین حین سس را آماده میکنیم. گوشت را با مقداری روغن تفت میدهیم سپس قارچ و پیاز داغ و نیمی از فلفل ها‌ی رنگی و همینطور نمک و ادویه را اضافه میکنیم خوب که تفت خورد سپس رب گوجه را اضافه میکنیم کمی تفت می‌دهیم سپس مقداری آب جوش داخل مواد میریزیم فقط در حدی که مایع گوشتی از هم باز شود. حالا کف و دیواره قالب کمربندی را چرب میکنیم ریگاتونی را که پخته آبکش میکنیم ریگاتونی را بصورت عمودی در دست میگیریم از مواد گوشتی با قاشق چایخوری داخل حفره‌ها پر میکنیم.

نیاز نیست خیلی پر کنید بعد همونطور بصورت عمودی کنار هم بچینید دور تا دور روی قالب را با فویل پوشانده داخل فر داغ قرار دهید درجه فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ دقیقه سپس فویل را از رو قالب برداشته با پنیر بپوشانید و زیر گریل قرار دهید در حدی که پنیر آب و طلایی شود.

من پنیر پیتزای زیادی داخل موادم استفاده کردم برای همین دیگه روش پنیر نریختم.

منبع: amoozesh fastfood

انتهای پیام/

 

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
زیارت عاشورا-صفحه خبر دسکتاپ