طرز تهیه تاتلی رولی گردویی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه تاتلی رولی گردویی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه تاتلی رولی گردویی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه برای شربت:

۳ لیوان شکر
۳.۵ لیوان آب
آب نصف یک لیمو

مواد لازم برای خمیر:

۲۵۰ گرم کره یا مارگارین در دمای اتاق
۱ فنجان روغن
۱ لیوان سمولینا (ایرمیک)
نصف فنجان شکر
۳ قاشق غذاخوری ماست
۱ ق چ وانیل
۱ ق غ بکینگ پودر
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱ تخم مرغ
۴-۵ لیوان آرد (آرد را به صورت کنترل شده اضافه کنید، باید خمیر به دست نچسبد، در صورت تمایل می‌توانید با یک قاشق غذاخوری چند قاشق دیگر اضافه کنید)


بیشتر بخوانید




مواد لازم برای پر کردن:

مغز گردو

طرز تهیه:

خمیری را تهیه کنید با مواد فوق که به دست نچسبد و به کمک یک وردنه نیمی از خمیر را بین دو کاغذ روغنی بذارید و باز کنید. می‌توانید آن را در ضخامت ۲ یا ۳ سانتی متر باز کنید. مقدار زیادی گردو را روی خمیر بپاشید. ۵ نوار به ضخامت ۶ سانتی متر برش داده و آن‌ها را رول کنید.

آن را روی سینی مرتب کنید و در دمای ۳۵ درجه به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه بپزید تا قسمت بالای آن قهوه‌ای شود.

برای شربت، همه موادش را داخل ظرفی ریخته و بجوشانید، بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت کم جوش آید. رول‌ها را از فر خارج کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. بعد از ده دقیقه، شربت را رویشان بریزید و بذارید یک ربع بماند.

منبع: banooyenemoone۲

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.