روش تهیه تالیاتلی پنیردار با کلم بروکلی و ژامبون

در این مطلب طرز تهیه تالیاتلی پنیردار با کلم بروکلی و ژامبون آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه تالیاتلی پنیردار با کلم بروکلی و ژامبون  را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

کلم بروکلی۱۱۵ گرم

ژامبون مرغ۵گرم

پنیر چدار۵۰ گرم

شیر خشک آماده شده۱ و ۴/۱ لیوان (۳۰۰ میلی لیتر)

تالیاتلی (نوعی پاستای پهن و نواری شکل) ۵۰گرم

نمک به میزان لازم


بیشتربخوانید


طرز تهیه:

کلم بروکلی را بشویید و آن را بصورت گلچه‌های کوچک درآورید. ساقه‌های آن‌ها را هم خرد کنید. سپس ژامبون را خرد کرده و پنیر چدار را نیز رنده کنید. شیر را در شیرجوش ریخته و آن را جوش بیاورید. سپس تالیاتلی‌ها را به آن اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه با در باز و به آرامی بجوشند. کلم بروکلی‌ها را به شیر اضافه کرده و آن‌ها را بمدت ۱۰ دقیقه بپزید تا کاملا نرم شوند.

ژامبون، پنیر چدار و نمک را به کلم بروکلی و تالیاتلی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود. مخلوط را با درشتی و اندازه دلخواه کودکتان خرد کنید و یا در غذاساز بریزید و بعد کمی از آن را در کاسه سرو کنید. درجه حرارت غذا را امتحان کنید و در صورت نیاز و پیش از دادن آن به کودک، غذا را خنک کنید. بقیه غذا را در ظرف دربسته بریزید و هرچه سریعتر در یخچال بگذارید. سعی کنید این غذا را در کمتر از ۲۴ ساعت مصرف کنید

نکته:

برای آنکه بتوان شیر خشک را بصورت مایع درآورد باید هر ۳ قاشق غذاخوری شیرخشک را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کرد.

منبع: کی آشپزه

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار