کد خبر: ۷۴۹۲۹۳۷
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۰
۲۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۰
کد خبر : ۷۴۹۲۹۳۷

طرز تهیه پلوی اگه غذای ترکیه‌ای

در مطلب زیر طرز تهیه پلوی اگه را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه پلوی اگه غذای ترکیه‌ای

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه پلوی اگه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

برنج ۲ پیمانه

نمک به مقدار لازم

روغن زیتون ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری

پیاز ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای ۱ عدد

سیر ۲ حبه

پیازچه ۲ ساقه

پودر کاری ۱ قاشق سوپ خوری

آب مرغ ۳ پیمانه (بسته به نوع برنج متفاوت می‌باشد)

گوجه فرنگی ۲ عدد

جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپ خوری

دانه فلفل سیاه ۴ عدد


بیشتر بخوانید


طرزتهیه:

برنج را به مدت ۱ ساعت با آب ولرم و نمک بخیسانید.

سپس آب آن را خارج نمایید و کنار بگذارید.

روغن زیتون را در ظرف بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

آن گاه پیاز را خرد کنید و تفت دهید فلفل سبز خرد شده، سیر رنده شده، پیازچه‌ی خرد شده، پودر کاری و مقداری نمک را نیز به آن اضافه نمایید.

در قابلمه‌ای مناسب، آب مرغ را بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. حالا برنج را در آب مرغ بریزید و سبزیجات تفت خورده را به آن بیفزایید.

اکنون حرارت را ملایم کنید و حدود ۲۰ دقیقه برنج را طبخ نمایید.

بعد از این زمان نیمی از گوجه فرنگی و جعفری را به برنج اضافه کنید و هم بزنید و برنج را به صورت کته دم نمایید.

در پایان، برنج را در دیس بکشید و بقیه‌ی گوجه فرنگی و جعفری را روی پلو بریزید و با دانه‌های فلفل تزئین کنید.

منبع: شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر