اجرای طرح سرشاخه کاری انگور و گردوی استان همدان برای نخستین بار در کشور

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: با طرح سرشاخه کاری انگور و گردو تولید محصول تا ۲۵درصد افزایش می یابد.

طرح سرشاخه کاری انگور و گردو راهی برای مبارزه با سرما و افزایش تولید در استان همدان،منصور رضواتی جلال ، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان  گفت: اجرای طرح سرشاخه کاری انگور و گردو  را برای نخستین بار در کشور در استان اجرا کردیم و شاهد افزایش تولید محصول در باغات بودیم.

او افزود: با اجرای طرح سرشاخه کاری انگور, تولید محصولات متنوع تازه خوری , واحد های کشمش پاک کنی و صادرات زنجیره انگور کامل شده است.

 رضوانی جلال از اجرای ۷۰ هکتار طرح سر شاخه کاری گردو در استان خبر داد و اظهار داشت: طرح سرشاخه کاری گردو و تولید نهال اصلاح شده در راستای زنجیره تولید محصولات کشاورزی در دست اجراست. 

او ادامه داد: سهم استان همدان در تولید محصولات کشاورزی بیشتر از اراضی زیر کشت و باغات است.

انتهای پیام /ا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.