لوبیا سبز شور موثر برای کنترل وزن و سلامت استخوان + طرز تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه لوبیا سبز شور آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه لوبیا سبز شور را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

لوبیا سبز-۱ کیلوگرم
سرکه -۲ لیوان
آب- ۲ لیوان
نمک - ۲ قاشق غذاخوری
شوید - ۴، ۵ شاخه
سیر- ۴، ۵ حبه
فلفل و دانه خردل - به میزان دلخواه


بیشتر بخوانید:


طرز تهیه:

۱- شیشه‌هایی راکه می‌خواهید در آن‌ها شور درست کنید، بشویید و اجازه دهید کامل خشک شود.

۲- سر و ته لوبیا‌ها را بگیرید و بعد از شستن اجازه دهید کامل خشک شود. در شیشه‌ها فلفل، سیر، دانه‌های خردل و شوید را بریزید.

۳- سپس لوبیا‌ها را به صورت عمودی و فشرده کنار هم داخل شیشه بچینید.

۴- در یک قابلمه به ازای هر لیوان سرکه، یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

۵- ترکیب آب و سرکه را همان طور داغ روی لوبیا‌ها بریزید.

۶- با ضربات آرام به شیشه‌ها، حباب‌های هوا را خارج کنید و سپس در شیشه را محکم ببندید.

۷- شور را بعد از این‌که خنک شد، داخل یخچال قرار دهید. بعد از ۴۸ ساعت آماده خوردن است.

 

منبع: خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار