کد خبر: ۷۴۹۹۱۲۳
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۰
۰۴ مهر ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۰
کد خبر : ۷۴۹۹۱۲۳

طرز تهیه مربا به و بادام

در این مطلب قصد داریم روش تهیه مربا به و بادام را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه مربا به و بادام

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه مربا به و بادام را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

به ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
بادام به مقدار لازم
آب ۲ لیوان


بیشتر بخوانید


طرز تهیه :

ابتدا به‌ها را بشویید و به صورت ورقه‌ای خرد کنید سپس شکر را با ۲ لیوان آب بگذارید جوش بیاید تا شکر حل شود و بعد روی به‌های تمیز شده بریزید و در یخچال به مدت یک شب بگذارید سپس روی حرارت بگذارید تا قوام بیاید وقتی پخت مغز بادام‌ها را به صورت کامل به به‌ها اضافه کنید و داخل شیشه بریزید؛ و داخل یخچال نگهداری کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

 

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
مطالب پیشنهادی وب
اخبار پیشنهادی
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر