طرز تهیه بوغدایی سالاتاسی

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را برای شما در نظر گرفته ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه بوغدایی سالاتاسی را به شما آموزش بدهیم.

بوغدایی سالاتاسی

مواد لازم: 
۲ لیوان گندم
۱ کیلو اسفناج
۱عددپیاز متوسط
ماست به مقدار لازم
گردو به دلخواه
نمک و فلفل قرمز


بیشتر بخوانید


طرز تهیه: 
ابتدا گندم‌ها رو تو به قابلمه با کمی آب و نمک برای پخت می‌گذاریم و وقتی که کاملا مغز پخت بشه از روی حرارت بر نمی‌داریم، تو یه تابه پیاز خورد شده رو با کمی روغن کمی تفت می‌دیم که فقط نرم بشه، بعد از نرم شدن پیاز‌ها اسفناجی که خورد کردیم رو اضافه می‌کنیم تا باهم بپزه بعد از اینکه اسفناج هم توب پخت میداریم تا خنک بشه، گندم پخته شده رو مثل ماکارونی ابکش کرده و از آب سرد رد می‌کنیم تا بهم نچسبه کمی روغن مایع می‌ریزیم و هم می‌زنیم بعد به ظرفی که پیاز و اسفناج توش بود اضافه می‌کنیم و بعد ماست رو به اندازه دلخواه می‌ریزیم و هم می‌زنیم، نمک و فلفل رو اضافه کرده وه ظرف مورد نظرمون منتقل میکنیم و با گردو تزئینش می‌کنیم.

منبع: غذاکده

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار